1. başlığı görünce aklıma gelen kişi. yani muhtemelen bu başlıkta eski sevgiliden kasıt altı ay bilemedin bir iki sene önce terk edilmiş veya terk etmiş kişi ancak benim bahsedeceğim eski sevgili 12 yıl öncesinden.

    başlığı görünce ismini soyismini yazıp arattım popüler sosyal medya ağında. evlenmiş. bir kızı olmuş. bi tebessüm oluştu yüzümde. her ne olursa olsun insanların mutlu olmaları gerektiğini savunuyorum. çocukları ile resmini paylaşmış eşi ile de tabiki. herhangi bir olumsuz duygu hissetmedim küfür etmedim. zaten 12 sene öncesi abi ne hissedeceksin ki dediğinizi duyar gibiyim.

    ancak sıkı durun;

    resimlerindeki bir detay yüzümdeki tebessümü 32 diş seviyesine çıkardı. garip bir duygu kapladı içimi. neydi resimdeki detay? benim ona uzun yıllar önce aldığım ve üzerinde kendi el emeğimle bir kaç değişiklik yaptığım kolyeyi takıyordu hala. sosyal medya ağı profilinde ona yazdığım şiiri ünlü bir şairin adını kullanarak paylaşmış.

    insanlarda bıraktığınız izler kadar derin veya sığ olursunuz. işte yıllar sonra bu tabloya tanıklık etmek hem mutlu etti hem de üzdü. sevindirdi çünkü unutulmamak güzel bir duygu. üzdü çünkü terk eden bendim.

mesaj gönder