1. geçen gün sözlüğün ekşileşmesinden bahsediyormuşuz. ne kadar safmışız.

    ulan ekşileşmek bugün döndürdüğünüz rezaletin yanında iki gömlek daha seviyeli kalır.

    yazlık sitede gün doğana kadar ergen muhabbeti yapan yaş 15 arkadaş grubundan farkınız yok.

    ya onu da yapın arkadaşım, ne yaparsanız yapın ama başka yerde yapın. watsapp gruplarınız var, radyonuz var... siktirin gidin orada birbirinize sarın. hiç mi birilerini rahatsız ediyorum diye düşünmüyorsunuz? sözlüğün anasını bellerken burayı başka amaçlarla kullanmaya çalışan insanlara hiç mi saygı duymuyorsunuz?

    sinirlenmemin nedeni şu: burayı salak gibi önemsemiş olmam. kendi çapımda geliştirmeye çalışmam. ulan sol framde böyle bir cıvıklık dönerken bir kitap, bir film yorumu girmenin anlamı ne? neden bir insan kendini komik duruma düşürsün? buraya aklı başında birileri gelir diye beklemek aptallık. evet ben bir aptalım.

    moderasyona kızmıyorum. garibanlar sitenin kullanıcısı artsın diye ümit ediyorlar ama doğru stratejiyi onlar da bilmiyorlar. sonuçta malzeme bu. türkiye'de internet kullanan tipler aha işte bunlar, zeka yaşı 15'te kalmış şımarık veletler.

    ama en azından yanlış stratejiyi anlamışlardır umarım. her önüne geleni yazar yapmayacaksın. yazar yapmak için kastıracaksın, ne bileyim, 15 kitap + 15 film yorumu girdireceksin. eften püften yorumlar olmayacak bunlar. sitenin ismi "yazarlığı çok zor veriyor"a çıksın. bu da bir reklamdır. uzun sürse de belki o zaman nitelikli bir kullanıcı tabanı oluşur.

    biraz daha bekleyeceğim. olmuyorsa çıktığım ekşi bok çukuruna dönüp gideceğim.

mesaj gönder