1. tüm dünyada cinsel suçların cezalarının ağırlaştırılması gerektiğini düşünüyorum.özellikle çocuklara karşı işlenen suçlarda ceza "ömür boyu" olmalı ve suçlunun toplumla olan bütün irtibatı kesilmeli.

    burada erkek şöyle, kadın böyle bik bik demeyeceğim.çoğu cinsel suçta erkek suçlu olabiliyorken, bazılarında kadınların yanlış beyanları sonucu masum insanların hayatları kararabiliyor.burada suçu ve suçluyu şüpheye yer vermeyecek şekilde ispatlamak gerekiyor.kadının beyanı tabi ki esas alınmalı ama günümüz teknolojileri ile desteklenmesi adalet için önemli.

    iş yerinde amiri olduğum kadınlar ile odamda görüşürken asla kapıyı kapattırmam, samimiyet dereceme göre bir kadın ile yalnız kalmamaya özen gösteririm.odamda yaptığım görüşmeleri güvenlik kamerası ile kayıt altına aldırırım.sanmayın ki bu onlarını nefsimden korumak için, aksine kendimi onlardan korumak için geliştirdiğim bir sistem.

    hayatım boyunca hiç bir kadını taciz etmedim.yolda yürürken bile bir kadının beş on metre arkasından yürüyorsam tedirgin olmasın diye ya onu geçtim ya da karşı kaldırıma.eğer bir kadından hoşlandıysam her seferinde onunda benden hoşlanması sağlamaya çalıştım.

    insan özgürlüklerine bu kadar değer verirken, kadınların da taciz ve iftiralarına uğramadım değil.
    başka bir insanların istediklerinizi yapması için onları ikna etmeniz gerekiyor.zorla güzellik gerçekten olmuyor.

    tacizin her türlüsü kusurlu insan ırkının egoları yüzünden ortaya çıkar.egolarına hükmedemeyen insanların (kadın-erkek fark etmez) toplumdan soyutlanması elzemdir.

mesaj gönder