1. hukukçu değilim. meselenin hukuki boyutunu hukuk okuyan ya da hukuk hakkında bilgisi olan arkadaşlar zaten tartışmış. ama şunu söyleyebilirim, cinsel saldırıların asıl sebebi ne mini etek ne de cinselliğin tabulaşmasıdır. cinsel saldırıya iten birçok etken olsa da temel mekanizma ahlaki yoksunluktur.

    meercm konuyu kadınların yaptığı ahlaksızlık açısından ele almış. tabi ülkemizde kadınların iftira atarak erkekleri suçladığı olayların erkeklerin hayvanlaşmasından doğan cinsel saldırılara oranı limit durumda sıfırdır heralde. yani bu meselede asıl düşünülmesi gereken kadınların saldırıya uğruyor olduğu gerçeğidir. zavallı özgecan'ı hatırladıkça içim cız ediyor, daha dün haberlerde bir kızın eski sevgilisinin barışma teklifini reddetti diye gündüz vakti kaçırıldığını gördüm.

    arkadaşın mesajındaki resimden cidden iğrendim. kadın resmen akıl istiyor. ama karşındaki kadının böyle bir şey yapabileceğini düşünüyorsan ya da onu bu konuda fikir yürütecek kadar tanımıyorsan da, afedersiniz, onunla düşüp kalkma bir zahmet.

    birkaç kadının böyle ahlaksız olması bu durumu mesele yapmaz bence. asıl problem erkeğin hayvanlaşması. allah kimsenin başına vermesin.

    not: meercm nickli arkadaşın mesajı silinmiş ama tekrar yazmış.

mesaj gönder