1. oynamak istiyorsanız ders almanız şart. sakatlanmak o kadar mümkün ve kolay ki anlatamam. basit görünür ama asla değildir. o yüzden birkac ders mutlaka alın.

    sanki otoriteymişim gibi yazmışım. :d değilim tabi,, ben de yeni başladım. pek çok şeyi kendi kendime öğrendim ama bu onlardan biri değil, olamaz. yanlış vuruşlarda dirseğinizi ömür boyu sakatlamanız işten bile değil. o yüzden 3 temel vuruşu (düz el, ters el,servis) öğrenecek kadar da olsa ders alın.

    aklıma geldikçe yazıyorum. mesela halk arasında tenis zengin sporu, pahalı spor anlayışı var ki ben de böyle düşünüyordum. kısmen de doğru. mesela hocadan raket tavsiyesi istedim, önerdiği raketleri üzeri fiyatları 600-800 arasında değişiyor. neyse ki indirim var %20-50 arası indirimle raketler en aşağı 300 civarına geliyor. bu da gerçekten az para değil. ne var ki pahalı olan raket değil, sadece bizim paramız değersiz. dusunsenize euro olmuş 4.50 tl, elin gavuru asgari ücretle dahi çalışsa bir günlük emeğiyle o raketi alabilir, sonuçta 70 euro falan ediyor. bu açıdan bakarsak tenis pahalı değil, tl çöpten farksız.

    bu arada hayrına raket verecek olan varsa bir mesaj kadar yakınım. :d

mesaj gönder