1. eğer gerçekten bilimsel konuşacaksak ortaya istatistikleri dökelim. eğer yalan yere bana tecavüz edildi diye suçsuz birilerini hapse attıranların sayısı, gerçekten tecavüze uğrayanların sayısından fazla ise diyebiliriz ki bu sorun ve kadınlara tanınan(tanınması gereken haklar) haklar ciddi anlamda suistimal ediliyor. eğer burada feminist şöyledir böyledir diye sayılıp sövülüyorsa getirilir 2014 yılında şu kadar insan haksız yere yargılandı ve ceza çekiyor denilir.

    türkiye'de kadına yönelik şiddet konusunda bizzat devlet tarafından hazırlanan raporlar, alınan önlemle bulunmakta. 2014 yılında insan hakları derneğinin de hazırladığı rapor var.

    !---- spoiler ----!

    insan hakları derneği (ihd) genel merkez kadın sekreteri songül erol abdil, kadına yönelik şiddete ilişkin, “2014 yılında 296 kadın öldürüldü, 39 kadın intihar etti, 191 kadın taciz ve tecavüze uğradı, 585 kadın darp edildi ve yaralandı, 6 kadın “namus cinayetiyle”, 13 kadın kuşkulu şekilde öldürüldü” tespitinde bulundu.

    !---- spoiler ----!

    !---- spoiler ----!

    kadın intiharları: 39 ölüm, 13 yaralanma

    toplumsal alanda kadına yönelik şiddet, tecavüz ve taciz, ev içi şiddete uğrayan kadınlar: 296 ölüm

    fuhuşa zorlanan kadınlar: 289

    !---- spoiler ----!

    kaldı ki bunlar açığa çıkanlardır muhtemelen. kim bilir nice kadın anadoluda dört duvar arasında nelere maruz kalıyor da sesini çıkarmıyor.

    çarpık çurpuk üç beş ilişkinin nihai karmaşalarını dile dolamaya gerek yok. ortada veri yok, bir şey yok sallıyoruz yok tecavüz etti diye yalan söyledi. kim söyledi? kaç kişi ne sıklıkla kullanılıyor detayı ne? kadın dövmek spor haline gelmiş memlekette neleri tartışıyoruz. varsın feministler de hassas olsun, bağırsın çığrınsın, her şeye itiraz etsin. hiç de gocunmuyorum yapsınlar isterse de haksız olsunlar ama birileri kadın diye bağırsın ülkede zararı ziyanı yok bence.
    abi

mesaj gönder