1. gündemi ekşi sözlük mü belirliyor yoksa gündem ekşi sözlüğümü belirliyor bilmiyorum ama "400 iş kazası" yalanından sonra ilki olduğun varsayarak yazıyorum.

    üzerine düştükleri konularda o kadar saçma şeyler yazıyorlar ki her konu "yaşlı çift ve onların yaşlı eşeği" fıkrasına dönüşüyor. inci gibi bir ortam olsa naparlarsa yapsınlar derim ama ne zaman ekşide bir konu reyting toplasa hemen birileri cevap yetiştirmeye varsa açıklarını kapamaya uğraşıyor. yine aynı konu üzerinden bakanlığın üstü kapalı açıkladığı işçi ölümleri acaba ekşide gündem olmasa hiç cevaplanır mıydı? ki verilen cevapta ayrı komedi. kaç tanesi iş kazası belli değil.

    aynı şekil şehit hacizi basına/ekşiye düşmese kimse ilgilenir miydi? o avukat 18.000 lirayı vakfa bağışlar mıydı? vakıf onu reddeder miydi? savcılara girmeye gerek bile yok zaten.

    durumun ikinci seçenekteki gibi olması daha olası. umarım öyledir. tam tersi durumda eğer ekşi sözlük yorumlarına göre ülke yönetiliyorsa o eşeği uzaya göndersek bile ekşicilere yaranamayız.

mesaj gönder