1. ön edit; işbu entry'de kimsenin anasina bacısına laf edilmemiştir. kadınlarin erkek egemenliğiyle sindirilmesi vurgulanmıştır.çok anlaşılmayacak bişe değil.


    feminizmı ancak gözüne görünen üzerinden, sol algisını sağcıların kendisine gösterdiği, ya da okulda gördügü kişilerden, herhangi bi azınlıga ait duyarsamasını çoğunluğun leş egemen algısıyla edinen, güclünün bakır bir tel gibi eğip büküp devreye taktığı tipler için slav memesinden ibarettir.

    sormaz anam niye sinmiş, bacım niye her şeyini gizli yaşar, ağzımda neden bu kadar cinsiyetçi küfür, erkeğin yaptıgı her iş niye bu kadar boktan diye sormaz. her dişilikte aklına düsen seksle malul olmuşların, cinsel organı, ırkı, tipi gibi doğuştan edindiği şeylere bir baska şey katamamişların hezeyanını ortaya döker feminizm.

    memeyi bu kadar seviyorsanız bilin ki sizi besledigi günlerin huzurunu arıyorsunuz diyedir. o memedeki şefkate şefkat üretmeden onu sevemezsiniz. ya da iyi bi arkadasınız olmaz mesela, beslenmekle huzur buldugunuz her kisi bir şefkatli bir memedir. şefkatsiz sevmeyiniz baylar... lütfen

mesaj gönder