• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.25)
love death & robots
her bolumu farkli bir konu iceren, yapimciligini joshua donen, jennifer miller ve david fincher, tim miller gibi usta bir ekibin ustlendigi 2019 netflix yapimi animasyon antolojisi.
  1. ayy başlığı açılmış çok beğendiğim serinin hemen yorum yapayım.

    baştan söyleyeyim ben çok beğendim. her bölümün kendine has görüntüsü, müzikleri, düşündürdükleri ayrı ayrı çok güzeldi. dakikalarca burda “gerçek insan mı oynamış, yok ya değil” diye diye görselliğine bayıldığım bölümlerin yanı sıra daha iyi yapılabilirdi (içerik olarak) dediklerim de vardı ama en en en en en beğendiğim bölüm zıma mavisiydi. o nasıl bir bölümdü defalarca izledim. her seferinde ayrı ayrı hayran kaldım. o kadar hayran kaldım ki hayranlığımı kelimelerle anlatamayacağım izleyin anacım.

    üç robotun apokaliptik dünya gezisi de güzel ama espriler klişeydi. tarihi gerçeklere alternatif hazırlayan bölüm de şahaneydi umarım bu bölümün farklı versiyonlarını yaparlar. yoğurtlu bölüm yine güzeldi insanlığın birleşmesi için bi yoğurt uygarlığına ihtiyacımız var :) bunların dışındaki çoğu bölüm tipik amerikan fantastik ve bilim kurgu film/dizilerinden birer kesit gibi dursa da yine de beğendim.

    netflix böyle yapımlara daha çok yer ver. bak devamını mutlaka bekliyorum.

mesaj gönder