• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.09)
jumanji - joe johnston
26 yıl boyunca bir oyunun içinde tıkılı kalan alan parrish (robin williams), iki çocuğun oyunu yeniden oynamasıyla gerçek hayata geri dönüyor. ancak onunla birlikte egzotik ve vahşi hayvanlar da gerçek hayata geliyorlar. alan, şehri kurtarmak zorundadır, bunun için de oyunu en son onunla oynayan eski arkadaşı sarah whittle'ın (bonnie hunt) yardımına ihtiyacı vardır.
  1. gecen gun aniden aklıma düşmesiyle "dur lan!!!" aydınlanması yaşayarak netflixte arattigim ve bulduğuma deli gibi sevindiğim, isi gucu bırakıp izlemeye koyuldugum filmdir.

    bizim neslin uzerinde etkisi büyüktür efendim. fantastik kurguyu birçoğumuz bu filmle tattık, şahsen ben masa oyunlarına bu filmle heveslendim. hayalgucumuz, icimizdeki cocuk hep bu filme tutundu. robin williamsa bu filmde hayran kaldık, spider-man'ing mary jane;iyle bu filmde tanistik, sonradan bir cogumuz "vay anasını avradını, o kız bu kizmis ya la" dedi.

    güzeldir efendim. çocukluğumun bayram sabahlari gibi filmdir hakkaten. insallah bir gun sevdicegimizle izlemek de nasip olur.

mesaj gönder