• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.25)
wish i was here - zach braff
30'lu yaşlardaki aidan bloom, para kazanabilmek için çabalayan bir aktör ve iki çocuklu bir aile babası olsa da halen daha gerçek kimliğini bulabilmenin peşindedir. üst üste oyunculuk seçmelerine katılır ancak bir türlü aradığı rolü bulamaz. öte yandan aile hayatında da sorumluluklarını yerine getirdiği pek söylenemez. aidan'ın tek ihtiyacı yaşamak için gerçek bir amaca sahip olabilmekken çocuklarının eğitimini dahi babası üstlenmektedir. ancak yaşlı ve hasta adam eğitim masraflarını ödeyemeyecek duruma gelince çift için ciddi bir maddi sıkıntı dönemi başlar. aidan son çare olarak çocuklarını evde eğitmeye karar verir. bu eğitimi çocuklarının gerçek hayatı tanıması ve öğrenmesi için bir yol olarak görse de zaman içerisinde keşfettiği ve tanıdığı şey bizzat kendisi olur...
zach braff'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde josh gad, kate hudson ve jim parsons yer alıyor.
  1. youreads eş zamanlı film zirvesi kapsamında, son zamanlar zaten yüzüme yapışmış olan şapşal gülümsememi daha da perçinlememe sebep olan sımsıcak bir aile filmi. aslında bu aralar pek bir zamanım yoktu ama zirve kapsamında 1saat 46 dakikamı ayirabilirim dedim iyiki de ayırmışım. neyin başarı neyin başarısızlık olduğunu çok farklı ele almış. gelelim spoiler kısmına !---- spoiler ----!

    film her zamanki amerikan klişesiyle başlar aslında. mutsuz eş, memnuniyetsiz koca, birbirine zıt sürekli didişen çocuklar.. ben her zaman olduğu üzere kadının kocasını terk etmesi, erkeğin bundan ders çıkarmış olması -başka türlü olmaz zaten- oyunculuk hevesinden vazgeçmesi,düzenli bir işe başladıktan sonra karısını tekrardan elde etme oyunları falan filan düşünmüştüm. iyiki benim tahmin ettiğim gibi olmamış.

    !---- spoiler ----!
    filmi öneren abimize sonsuz teşekkürler efenim, böyle sıcak filmler izleyelim, izlettirelim.
    r2-d2

mesaj gönder