1. uslup rahatsız edici, duyuru yapmadınız diyen arkadaşlara bir güzel sözüm var ki o da şudur bu reklamlarla ilgili, bu başlığı açan vatandaş kimdir? kapitalizm, işte öyle olmadı böyle olmadı yorumlarını samimi bulmuyorum. reklamlarla ilgili tabiki bir kullanıcı tepkisi olabilir yada daha geniş genel bir duyuru olabilirdi vs. ama konu bu kadar vehameti olan siteyi değiştiren bir konu olmadığı için gerek duyulmamıştır. sonuçta bu çalışmanın ucunda sitenin ayakta kalması ve yeni çalışmalar yapmak var. tabiki üyelerimizin fikrini her konuda almalıyız ancak reklam işin ticari boyutu ve biz bunu deneme kararı aldık basitçe kimseyi de rahatsız etmeyecek biçimde. belki sonrası için hiç reklam olmayacak.

    @ben yöneten ve yönetilenlerin olduğu bir yer değil tabiki youreads, ancak idaresi var tabiki her oluşum gibi. kimse emek harcamazsa bu site tabiki yok, yönetim denilen sitenin giderlerinin karşılanması, yeni şeyler oluşturulması konusunda çalışan insanlardır. yoksa görüldüğü gibi burda içeriğe kimsenin tepeden inma bir müdahalesi yönetimi yok.

    edit: sözün özü bu kadar eliştirelecek vay efendim bize sorulmadı edilmedi denilecek durum yoktur, şu an için test amaçlı olan reklamlardır. uygun görülürse kalıcı olacaktır.

mesaj gönder