• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.01)
true detective
2012′de, louisiana eyalet polisi dedektifleri rust cohle ve martin hart, 1995 yılında çalıştıkları bir cinayet vakası ile yeniden karşılaşır. farklı sorgulamalar ile günümüzde dosya yeniden açılırken, iki eski dedektif, sorgulamalarının, iyileşmeyen yaraların yeniden açılmasının ve 1995 yılında tuhaf bir ritüele dayanan cinayetin çözümüne dair soruların hikayesini anlatır. zaman akışı, her ikisi de arkada bıraktıklarına inandığı bir dünyaya geri çekilirken örülür ve birbirine yaklaşır. birbirleri ve katilleri hakkında bir şeyler öğrendikçe, karanlığın adaletin her iki yanında yaşadığı açığa çıkar.
  1. ilk sezon benim gönlümde taht kurmuştur oyunculuk olsun kurgu olsun herşeyi ile mükemmel bir dizi olmuş dedim. izlediğim en iyi diziler arasında ilk sıralarda tartışmasız. introsundan bahsetmiyorum bile.
    ikinci sezona gelirsek benim için düşük yaptı çok sevdiğim bu dizi özellikle dizinin ilk 4-5 bölümü. çok fazla ana karakter vardı karmaşa içindeydi herşey anlaşılması güç bi seneryo vardı. yinede severek izledim tabiki.

mesaj gönder