1. ben de bu gece gordugum rüyayı buraya yazarak ilk rüya defterime adım atıyorum. daha önce kimse buraya rüyasini yazmamis ama olsun.

    yaşadigim ülke kabuslarim oldu artik. bu kacinci bombali rüya bilmiyorum. ama dün gecekinde youreads de vardi.

    sürekli bombalarin hedefi olan ankara'da yasayan ben, dün gece rüyamda yine bombali bir ankara gunundeydim. rüyamda youreads bir okul ya da kutuphane gibi bir seydi. kizilayda youreads binasi vardi. biz youserlar oraya gidiyorduk. ben de dün youreads'e gitmistim, en ust katina cikmis bir masaya oturmus ve kitaplarimi cikarmistim. o sirada deanmoriarty yanima gelmis ve sohbete baslamisken kulaklari sagir eden bir ses duyduk ve hemen balkonlara, camlara kostuk. sesi duyduktan sonra koşmama ragmen balkona ciktigimda havaya yukselen ates topunu da gormustum. asagisi savas alaniydi, yerde yatan bir suru insan vardi. şoka girmistim. yine kıl payı kurtulduğumu düsündüm. aglamaya baslamisken uyandim...

    böyle bir hayat yasamaya mecbur birakildigimiz icin ve elimden hicbir sey gelmedigini gordugum icin cok üzülüyorum. bu da rüyalarima böyle yansiyor.

    dün gece yatmadan hemen önce youreadse girdiğim ve en son deanmoriarty'nin entrysini okudugum icin sanirim rüyama dahil oldunuz.

mesaj gönder