1. az önce uykudan uyandım. bir kaç uğraştan sonra sayfamı açtım ve bu başlığı gördüm. nedense yazmak istedim. amacın da bu olduğu site de olduğumu fark etmek de hoş tabi.
    gelelim asıl meseleye.

    şu sıralar çok düzensiz bir hayat sürüyorum. dedim ya az önce uykudan uyandım. saat şuan 04:06 ve belki de gün aydınlana kadar uyumayıp öğlen tekrar uyuycam. ve bilin bakalım sonra ne olacak?
    gün bitecek ve ben hiç bir şey yapmamış olucam.
    bu düzensizliğimin en birinci örneği. ve bu durum beni oldukça rahatsız etmeyi başarabiliyor.

    her insanın zaman zaman kötü hissettiği dönemler olmuştur. belki de aramızda bunları okuyan bazı arkadaşlarımız da benimle aynı sorunları paylaşıyordur.
    merak etmeyin öğür vermiycem. kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer yani.
    her neyse.
    kısacası şuna getiricem konuyu.
    ben uyurken telefonuma bir mesaj gelmiş. epeyce uzun bir mesaj. bana değer verdiğine inandığım, güvendiğim birinden. ve mesajı atan kişi benim şuan ki halimi en iyi bilen kişi diyebiliriz.
    haftalardır ben kendimi biraz iyi hissedebileyim, biraz olsun güleyim neşeleneyim diye adeta canını dişine taktı ve benimle uğraşır hale geldi. üstelik farkı ülkelerde olmamıza rağmen.
    o hiç bir bahanenin arkasına saklanmadı. hiç bir sorunu görmedi. tüm olumsuz sebepleri, nedenleri kenara bıraktı ve sadece istediği, amaçladığı şeyi yaptı ve yapıyor.
    o beni seviyor. bende sevgilimi seviyorum. ve yazımı da onun bana gönderdiği mesajın son kısmıyla tamamlıyorum.

    'sana çok aşık olduğumu ve bu hayatta aşkın, sevginin, umudun her şeye çare olduğunu bil istiyorum. '

    iyi bir tecrübe arıyorsanız, sevmekten korkmayın.
    muro

mesaj gönder