1. ekşide çok daha fazla - belki sonuna kadar- durmak isteyip, duramayan göçmenlerdir. ekşi sözlük bu ülkenin en köklü sanal bilgi platformu, kimsenin ekşiye lafı yok zaten.

    kanzuk diye biri var bildin mi? adamın her lafı sinsilik kokuyor lan, sözleşmede hile falan cabası, oysa sadece evinde yatıp parasını kazanacaktı zaten mis gibi, dürüm de yerdi. neyse baktı millet direniyo falan, açıklama yaptı güya, daha da batırdı zaten. yaptıklarında sonuna kadar hatalı olduğunun farkında ama yediremiyor, hala dolaylıyor lafları. yok feysmiş, tıvitırmış, iki entry silmeymiş. neyse uzatmıyorum hepsini yazıyor zaten millet sitede.
    bu youreadse taşınma olayı sanıyor musunuz ki ekşicilere koymuyor? bakın sadece okur olarak bana koyuyor, vallahi çok koyuyor. iki bin, üç bin entrysini, beş yılını, altı yılını siliyor adam, koymaz mı yav? normalde çok basit olan bi konuda bile savaş çıkıyor başlık altında farklı düşüncelerden dolayı. bu kötü bi şey diye demiyorum, farklı bakış açılarıyla yaklaşılıyor, kendini tutamayanlar falan küfrediyor ama neyse.. gelgelelim sözlüğün tamamına yakını bu konuda aynı fikirde. ben şuana kadar görmedim bu olayı.

    bi de suriyeli mülteciler benzetmesinin doğruluğu var ama olay farklı gibi. kimse dikte edilmek istemez arkadaş. bu iş sadece kıvılcımı oysa, tema falan da değil, olay aştı artık kendini, gezi gibi bi şey oldu. galiba kesinlikle öyle oldu. kanzuğun bu açgözlülüğün ekşiyi bitireceği te ne zaman söylendi, hiç oralı olmadı zaten kanzuk. o zaman sen söyle sözlüğün başındaki adama para yedirmeye devam mı etsinler? az çok demeden entrylerini siliyor millet çatır çatır. hani küçük şirin kasabasına bi günde rezidanslar dikilmiş starbuckslar getirilmiş fabrikalar kurulmuş kasabalı gibi hissediyorsun ya, (copy paste^:swh^) seni gayet iyi anlıyorum ama sen ekşicileri tam olarak anlayamamış gibisin. inan kolay değil öyle bırakmak.

    burası da gerçekten güzel bi yer ayrıca, sağ olun.

mesaj gönder