1. vicdan mastürbasyoncularının ayıpladığı harekettir.

    öncelikle ahlak otoritesi gibi davranmayı, ben çok duyarlıyımcılığı bir kenara bırakın. tv ekranlarında acıklı müziklerle bezeli haberleri izleyip, sonra burada girdi giren yazarlara sataşarak vicdan mastürbasyonu yapamazsınız! mesele kimin neye üzülüp üzülmediği ya da ne kadar üzüldüğü bile değil. bu platformun amacının ne olduğu belli, ne için kullanıldığı belli.

    emin olun herkes gelişen olaylara üzülmekte, belki de eleştirdiğiniz adam hastanede yaralı arkadaşını beklerken giriyor o eleştirdiğiniz girdiyi. ancak sizin yaptığınız buradakilere sataşıp vicdanınızı rahatlatmak, en doğru benimcilik oynamak.

    tepki göstereceğiniz insanlar sizin vergilerinizle alınan araçlarla işe gidiyor şu anda, ya da çaylarını içiyorlar, bir kısmı ucuza arazi kapatmak derdinde, bir kısmı ihale ayarlamakla meşgul. gidin onlardan hesap sorun! tepkinizi göstereceğiniz platform ise burası değil, sokaklar! ama siz burada gelip insanlara sataşırsanız, boş boş vicdan mastürbasyonu yaparsanız benim aklıma tek gelen şey şu oluyor; 5 dk sonra neye atarlandığını unutan, daha sonra ise porno izleyip yellene yellene uyuyan tipler!

    edit: yazım hatası düzeltildi.

mesaj gönder