• youreads puanı (5.50)
  1. bireyin günahı var mıdır yok mudur bilinmez... ama bana şunları düşündürüyor..

    ben bugün huzursuzum.. ben her gün huzursuzum.. kendime bişey olmaz da ya sevdiklerime diye düşünmekten kafayı sıyıracak kadar huzursuzum.. hiçbir şeyden tat alamıyorum.. kendimi rahatça koyuveremiyorum.. bunun sebebi bana göre 15 yıldır çöreklenen, kraldan çok kralcılar sayesinde olduğu yerde kalabilen tayyip ve ümmetidir..

    şimdi diyeceksiniz ki ne alaka?

    valla şu alaka.. ben nasıl o pis cibiliyet yoksunu anlayış yüzünden canımdan oluyorum, huzurumdan oluyorum, korkularım kabuslarım oluyor.. nasıl ki kurunun yanında yaşım, fakat yanıyorum cayır cayır.. hah, bu da aynı durumdur..

    belki bu abim değil ama fukaranın %80'i oyunu bu oluşuma veriyorsa.. bu belediyenin, her belediyenin, valilerin, muhtarların kimin boyunduruğu altında olduğunu biliyoruz netekim.. bu kadar yüksek oranla hâlâ bu dümenciler ülkeye böyle acı çektirebiliyorsa....

    o zaman kurunun yanında yaş da yanıyor babacan işte.. yapacak hiçbir şeyim yok..

    dün ilk izlediğimde içim gitti bu abiye.. yüreğim sızladı... sonra sevgilim işten çıktığını metroya bineceğini söyledi arayıp.. bir an yine ürperdi tüm vücudum.. ya bişey olursa? soruları sardı beni.. sonra hatırladım ki buna sebep olan kesim belli.. ben değilim en azından.. sonra bi baktım, ne abiye üzülüyorum, ne başkasına..

    herkes hak ettiğini yaşamıyor ne yazık ki... ama bir ülke kesinlikle hak ettiğini yaşıyormuş..

    bunu gördüm.

mesaj gönder