1. evlat edinmek.. biyolojik olarak her yolu denemiş insanların artık hiç bir şey yapamadıklarını anladıkları zaman başvurdukları bir yok. ya da eşçinsel bireylerin çocuk sahibi olmak konusunda sorunlarını giderme yöntemleri.. itiraf edeyim ki bir dönem o kadar saçma geliyordu ki.. nasıl saçma salak, nasıl imkansız. mümkün değil yani nasıl olacak derdim. o çocuk nasıl yetişecek.

    sonra öyle olaylar okuyup dinledim ki.. öz kızına tacizi kat ve kat yukarı çıkartarak bunu oral yola baş vurarak gerçekleştiren adamın kızına yaşattıklarını okudum mesela. üstelik bu olay öyle şak diye de tespit edilmiyor. anne uzun süren hukuk mücadelesi veriyor. adli tıpta bu konuda işinin ehli doktorlar denetiminde ve gözetiminde uzunca bir mücadele sonrası. 3 yaşındaki kız çocuğu olaya hakim olamaz zaten, bilmez ne yaşadığını da.. evet üç yaşında...üstelik hukuk rezaleti budur ki, hakim babanın kızını görmesine de engel olmuyor. adamın ilk karısından olma erkek çocuğu da babasının yolundan gidiyor.sanıyorum 14-15 yaşlarındaydı. o kadar ayrıntı var ki anımsamak dahi istemeyeceğim cinsten ve anne haklılığını her şeye rağmen ispat edemiyor. en azından bu konuyu takip ettiğimde öyleydi, umarım değişmiştir.

    şimdi asıl olaya dönersek şayet; bana biri izah edebilir mi tüm bunları? bu mudur sağlıklı ortam, hetero çift, vs.. bu yukarıda bahsi geçen iğrenç adam iş adamı bu arada ve çok bilindik bir olay değil. böyle nicesi var bu ülkede, üzeri örtülmüş. daha geçenlerde karaman' da yaşanan rezalet malumunuz.

    şimdi burada eşcinsel eşlerin çocuk yetiştiremeyeceklerini tartışmamız , çocukların ruh durumlarını sorgulamamız o kadar basit geliyor ki bana..

mesaj gönder