1. sözlük derdimi bu başlığa atayım dedim birilerinin görmesi umrumda bile değil açıkçası.

    psikolojik olarak zor günlerdi nadiren kampüse gittiğim günlerin birinde derste gördüm onu kıvırcık saçları vardı o kadar hırçın ama bi o kadar da güzel bakıyordu.

    yakın arkadaşlarım çok güzel olmadığını hatta güzel bile olmadığını söylüyorlar ama gelin bir de benim gözüme anlatın bunu.bence çok güzel

    ilk görüşte aşka hiç inanmadım çünkü saçma bir insanı tanımadan düşüncelerini bilmeden nasıl aşık olabilir ki insan ben karşımdakinin zekasına aşık olmak isterim.fakat böyle olmuyormuş sözlük.1 senedir onu gördüğümde kalbim öyle bir çarpıyor ki neden böyle yaptığını anlamıyorum ona bakamıyorum dahi.

    tabi ilk başlarda kendime güvenimle birlikte hanımefendinin sosyal medya hesaplarını takip ettim o da beni takip etti sözlük fotoğraflarına bile bakmadan çok sevindim. sonra öğrendim ki sevgilisi varmış ben ona bir kelime bile edemedim be sözlük zaten sevglisi var yüzüne bakmamaya çalışıyorum belki benim ona ilgimi hiç hissetmemiş bile olabilir be bu ihtimal canımı yakıyor.

    kafamdan sildim diyorum sonra bir gün derste görüyorum önce kalbim çok hızlı çarpıyor zaten o dersi dinleyemiyorum ona neredeyse hiç bakmıyorum baksam da o farketmemiş oluyor farketmesin zaten. bende esas sorun ders bittikten sonra başlıyor o gün inanılmaz mutsuz oluyorum düşüncelerim bir köşeye çekilip içiyor sanki her şeyi anlıyorumda o gün neden bu kadar mutsuz oluyorum onu anlamıyorum neyse sözlük içimi döktüm rahatladım biraz.

    bir şarkıda dediği gibi yazmaktan yorulmadım ama bir satır da haberin olsaydı

mesaj gönder