1. işe başlamak için gereken görüşme.

    27 temmuz 2011'de yaşadığım bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

    uzun süredir işsizdim artık yaşım 30'a da dayanmıştı. en sonunda bir firma beni iş görüşmesine çağırdı. benden önce iki kişi çıktı sanırım hafızamı zorluyorum ama tam hatırlayamıyorum. 3. olarak ben kürsüye çıktım, ha şu görüşmesinde bir farklılık vardı herkes kendinde en sevdiği ve sevmediği 3 özelliği sıralayacaktı.

    ben başladım saymaya tam hatırlayamıyorum ama ilkine çalışkan olmam dedim sanırım, ikincisine insan ilişkilerimde başarılıyım veya buna benzer bir şey dedim işte üçüncüye de biraz düşündükten sonra hafızam kuvvetlidir diye cevap verdim.

    karşımda tahta sandalyede oturan belli ergenlikten çıkamamış çocuk gülmeye başladı. güldükçe gülüyor herkeste buna bakıyor mal mı diye kimse anlamadı niye güldüğünü zaten o kadar yüzüme bakıp gülünce benim moral motivasyonum kalmadı, bitti. özür falan da dilemedi benden zaten yanıma gelse biraz zor giderdi yanımdan.

    o gün bugündür işsizim, hala beni işe alan bir firma çıkmadı. belki de o densiz arkadaş olmasaydı şuan çok farklı yerlerde olacaktım. yıllardır onu arıyorum, bulan olursa mesaj atarsa sevinirim.
    mert

mesaj gönder