1. açıkcası bu platformda bu tür başlıkların varlığından rahatsızlık duyuyorum ve fazla dahil olmamaya çalışıyorum ama söyleyecek bir iki şeyim var.

    öncelikle başlık artık görmekten gına gelen, günlük hayatımızda o kadar karşımıza çıkan ve artık bilinçaltımıza işlemiş basit bir hedef gösterme küçük bir algı operasyonundan ibaret ki başlığı açan youser'ın amacının bu olmadığını sadece yıllardır buna o kadar çok maruz kalıyoruz ki artık normal konuşma ve yazı dilimizin bir parçası haline geldiğinden farkında olmadan yapıldığını düşünüyorum. doğrusu "şehit haberlerine sevinen teröristler" ya da "şehit haberlerine sevinen terörist yandaşları" olacak ki bu doğal bir şey olduğundan bu başlıkla karşılaşmayacaktık. başlığı bu şekilde açmak suphi altındöken ve ensar vakfındaki malum kişileri kapsayan bir içeriğe "tecavüzcü türkler" diye başlık atmak gibi bir şey. ^:adı geçen kişilerin kökenlerini bilmiyorum umrumda da değil^

    söyleyeceklerime gelirsek eğer kanaatimce var olmaması gereken insan portresidir diyebilirim ve kesinlikle "terörist" ölümlerine seven türk ile bir tutulmaması gereken kişi yahut kişilerdir. çünkü siyaseti, ideolojileri, izmleri, devleti, ırkı, dini, bütün yapay değişkenleri dışarıda bıraktığımızda elimizde kalanlar şehit olan askerin orada olması hayatını doğduğu topraklarda, toplumun bir parçası olarak sürdürebilmesi için bir zorunluluk. buna karşılık teslim olup aynı şartlar altında kaldığını iddia eden bir terörist olduğunu bana kanıtlarla sunarsanız edit olarak bu yazının sonuna ekleyeceğim.

    konuyla ilgili çok daha uzun şeyler yazabilirim de bu başlığa daha fazla katkı sağlamak istemiyorum sözlük.
    bozuk

mesaj gönder