• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (5.50)
arrow
milyarder bir çapkın olan oliver queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen oliver sonunda büyük okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. oliver starling city'e, evine geri döner. kendisini karşılayan annesi moira, kız kardeşi thea ve en iyi dostu tommy, oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler. birçok süper kahraman gibi oliver da dönüştüğü adamı insanlardan saklamak ister ama bir taraftan da eskiden işlediği günahların bedelini ödemeye de kararlıdır. bu nedenle suçlularla mücadele etmek ve şehrin eski ününe kavuşmasını sağlamak için gizli green arrow kişiliğini yaratır. ancak green arrow'un yetkisi olmadan düzeni korumaya çalışırken kullandığı yöntemler bazılarının canını sıkmaktadır. detektif quentin lance'in en büyük dileği (oliver'ın eski kız arkadaşı laurel'in babası) green arrow'u yakalamaktır. bir süre sonra oliver'ın dönüşünden çevresindeki bazı insanların memnun olmadığı da anlaşılır...
  1. bitsin artık bu çilee.... çekemem bile bile diyerek kendimi zorlayarak izlediğim dizi. bu sezon bitsin bırakıcam inşallah.

    s 4 ep 17!---- spoiler ----!

    son iki bölümdür aslında hikayede hiçbir ilerleme olmadı. yine oliver felicity draması, eskilerden kötüler, ne şehri kurtarma var nede sezon kötümüz damienla ilgili doğru düzgün birşey oldu.
    bu dizinin her daim kötüsü malcolm merlyn'dir. ben bu adamın sahnelerini çok gerçekçi buluyorum. karakterinin kaypaklığıda diziye renk katıyor. damien darkh yanında sümüklü bebe kalır. ki zaten bu bölüm verdiği ayarıda gördük.

    oliver'ın içine giren dronelardan çok çabuk kurtuldular. ben bunu kullanıp yine bir olicity draması izleriz diye düşünüyordum. neyseki çabuk bitti. laurel'ın oliver'ı tesellisini yapmacık buldum. sanki sürekli bir eskiye göndermeler var. gelecek sezonlarda felicity olmazsa yineden birleşecekler gibi bir ışık yaktılar. bölümün sonuna doğru felicity palmer tech'e önem vereceğini ve takıma geri dönmeyeceğini söyleyince acaba sezon finalinde felicity diziden ayrılacak mı diye bir soru düştü aklıma. zaten son iki bölümden sonra yine barışırlarsa kabak tadı verir.

    bana kalsa oliver'ı aşk meşkten 1 sezon uzak tutsalar azıcık kahramanlık görsek güzel olur.(boş hayaller)

    yeni promoyu izledim. bölümün adı eleven fifty-nine. tahminimce john diggle'a veda edeceğiz. gerçi ters köşe yapıp laurel'da çıkabilir. açıkçası john'un bu sezon sahneleri çok azaltıldı. ortada bromance kalmadı maalesef. sanki bu sezon onun ayrılığına hazırlandı gibi ama bakalım.

    çok ani bir ölümle karşılaşacağımızı okudum. sevilen bir karakterin gideceğini düşündüğümden john diggle diyorum.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder