1. arama özelliği için benimde arama beklediğim uygulama.

    edit: walter white sayesinde arama özelliğine kavuştum. isteyenler numarasını mesaj olarak göndersin, bende sizi arayayım sizinde aktif olsun. ayrıca numaralarınızı hemen siliyorum merak etmeyin.

    not: telefonunuz android 4.4 üstü ve whatsapp son sürüm olması gerekiyor. iphone'lara henüz gelmedi.

    beyazenci, redhole, anlattimamaneyeyarar, mimhmimd ve derim ben de artık aktif.

    zgrkk ve koktenbilimci için ne kadar uğraştıysak da aktifleştiremedik maalesef.
  2. facebook satın aldığından beri ios'de arka planda şarjı hayvani bir şekilde tüketen uygulama. ya kardeş, tamam alın bilgilerimizi, iliklerimize kadar kurutunda, azcık bizede şarj kalsın lan ! 15 dk uygulama kullanmışım, 18 dk arka plan etkinliği ne demek oluyor ?
    melih
  3. 3 senedir ücretsiz kullandığım halde, kullanım süresinin ömür boyu yapıldığını duyunca sevinçten çılgına döndüğüm tek uygulamaydi. halbuki son görüldüler, mavi tık olup da dönütü gelmeyen mesajlar... whatsapp ı değil, acıyı seviyorum.
    white
  4. uçtan uca şifreleme özelliği geldiğini bildirim ile bildiren uygulama. yani mesajlar artık daha güvenli (!). kişisel fikrimi sorarsanız internete olan hiçbir şey silinmez.biz güveniliriz, bize güvenin diyerek satış politikasıdır bence.
  5. büyük dosyaları göndermede yetersiz. telegram bu anlamda ve hatta birçok anlamda daha iyi.
  6. yeni emojileri programdan soğutmuştur. nerede o eski minimalist emojiler.
  7. ulan şerefsizler, ben o durum bir sene orada kalacak diye kendi kendime saftirik bir challenge yapıyordum.

    yazıklar olsun.
  8. blackberry platformuna beta uzerinden guncelleme yayinlamis mesajlasma uygulamasidir. blackberry isletim sistemini bos birakmamalari cok iyi, bu yonden seviyorum, fakat kullanma amacim herkesin bunu kullanmasi ve sms ile ulasmanin gunumuzde zorlasmasi.
  9. iki kurucusundan biri olan brian acton adındaki arkadaş, 2009 yılında yahoo'da çalıştığı sırada iş başvurusu yaptığı iki şirketten (twitter ve facebook) de red cevabı alır. bunun üzerine yahoo'daki çalışma arkadaşı jan koum ile beraber bir şeyler yapma fikriyle whatsapp'ı çıkarırlar meydana. 4 yıldan biraz uzun bir sürenin ardından, uygulamanın facebooka toplam 19 milyar dolarlık bir değerleme ile satışını gerçekleştirirler.

    tanım: oldukça başarılı bir anlık mesajlaşma uygulaması