1. saat 10:30'a gelirken evden çıktım. planladığım rotayı tamamlayabilmek adına yüksek tempo yapmadım yani pek yüksek tempolu olmasa da şehir içi, sahil karışık, hiç durmadan 25 km kadar yürüdüm. hava çok sıcaktı ve özellikle sahil bölümlerinde hiç gölge yoktu. ama onu da hesaplayıp beyzbol şapkamı takmıştım. zorlanmadan evimin sokağının başına kadar geldim, sokağa girdim ve pilim bitti. o son 300-400 metre bitap haldeydim, bacaklarım gitmiyordu.

    eve 13:00'i geçerken geldim ve hemen duşa girdim çıktım. üzerimde bornozla yatağıma uzandım ve tüm bu süre boyunca hiç içmediğimden olsa gerek başımı döndüren bir kısa camel içtim. sonra o halde sızmışım, şimdi uyandım.

    edit: yürüdüm falan yazınca her zaman artılıyordunuz. yürüdüm yazıp günün en beğenilenlerine bile girdim. bu sefer ne sizi rahatsız etti de eksilediniz onu anlamadım. hayır, bir öyle, bir böyle nasıl bir algoritma yatıyor bunun altında? bu sizi daha mutlu edecekse, tamam lem yürümedim, mantı yedim ve yattım uyudum yazabilirim. üzülmeyin siz, sıkmayın tatlı canınızı böyle şeyler için. kıyamam size.

mesaj gönder