• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.67)
when they see us
2019 netflix yapimi mini dizi. yonetmenligini ava duvernay'in ustlendigi yapimda central park 5'lisi olarak bilinen gercek bir adli vaka ele aliniyor. 1989 baharinda 5 siyahi genc tutuklanir, sorgulanir ve central park'ta yapilan korkunc bir saldiriyi itiraf etmek zorunda birakilirlar.
  1. amerikan yakın tarihindeki kara lekelerden bir diğerini konu alan 4 bölümlük netflix mini dizisi.

    dizi su gibi akıyor dersem yalan olur ama söylemek istediğini güzelce söylüyor, bu kesin. yetkili, sözde aklı başında kalabalık bir grup yetişkinin basını da arkasına alıp 5 çocuğun hayatını karartışını izlemek kolay değil. şahsen ben bir ara televizyona karşı yüksek sesle söverken yakaladım kendimi.

    illa da eğlenceli, iç açan bir şeyler aramıyorsanız izleyin derim. trailer

    azıcık da olsa iç rahatlatan bir bilgiyi de paylaşayım. işler tamamen açığa çıktıktan sonra bu işin sorumluları için hayat kaldığı yerden güllük gülistanlık devam etmemiş. örneğin -diziyi izleyenler kimlerden söz ettiğimi anlayacaktır- savcı elizabeth lederer üniversitedeki işinden kovulmuş, polis şefi linda fairstein'in kitaplarını basan yayın evi kendisiyle anlaşmasını feshetmiş ve kitapları toplatılmış. sorumlular yoğun bir tepki ve protestolar ile karşı karşıya kalmışlar.

mesaj gönder