1. uyumadım ama saatlerdir kabus görüyorum.
  2. uyurken başıma gelen olay. yersizmiş zaten, iyi ki uykumu almışım.
    böyle darbe olur mu? koy beni tsk'ya göstereyim nasıl darbe yapılır. bu ne?
    trajik değil bu. trajikomik.
  3. kalkışma darbe terör olayına girmicem de eğer ülkenin üst düzey komutanlarının planlaması bu kadarsa, tanklar insanlar karşısında tekbirlerle geliyo diye teslim ediliyorsa, o gece gündüz dağlara bomba yağdıran f 16 ve helikopterler meclise o kadar ateş edip cam kırmak dışında isabet ettiremiyorsa ülkemizin askeri anlamda ciddi zaafiyeti var hatta hala ortada bi ülke olması mucize demektir. dün öyle bişey oldu ki hiç bir akıl mantık çerçevesine sığmıyor darbe değil o kesin.
    wtf
  4. ülkede yerinde duran son çivinin de çıkması söz konusu.

    polisin, askeriyenin, savcıların kısacası devletin her kurumunda cemaatin kadrolaşmasına göz yumanların, palazlanmasına müsade etmesi insanlardaki son umut kırıntılarının da sona ermesine sebep olmuştur.

    evet bu kesinlikle bir darbe girişimidir, ama bunun plansız olduğunu bilmemek ahmaklıktır, ülkede rte'den habersiz bir çivi bile çakılmasına izin verilmiyorken böyle vahim bir olay yaşanmasında rte'nin haberi yoktur demek bana kalırsa saçmalıktan ibarettir.

    sokaklarda ölen özel harekatçılardan tutunda, 20 yaşındaki er'lerin ne hale getirildiğini hepimiz gördük. yazıktır günahtır. ülkenin her yerine nefret tohumları ektiniz şimdi vebaliniz hepimiz ödüyoruz. halkı askere düşman ettiler ne yazıkki. ölen polislerimize de en az askerler kadar üzüldüğümü belirtmem de gerekiyor.

    bu son olsun diyemiyorum, daha ne kadar vahim olaylar olacak hep beraber göreceğiz.

    çok üzgünüm ülkecek sela'mız verildi çoktan
  5. darbe girişiminin asıl nedeni, zamanında cemaat ile sıkı fıkı olduktan sonra yollarını ayıran yüzündendir.

    her halükarda belirli bir kesim ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. olumlu ya da olumsuz sonuçlar da akp ile feto (fetö) arasında yaşanmaktadır. yiyin birbirinizi.

    not: çapulcu
    ozumm
  6. ekşi bile patlamış durumda . hiçbir olayda engellenemeyen ekşi ye nasıl kitlediler inanılır gibi degil
  7. saat gece bir ezan okunuyor oyuna gel vatandaş
  8. yepisyeni başkanlık sistemimiz hayırlı olsun.

    sürüye katılacak milyonlarca yeni koyunda işin bonusu.

    umarım olaylardan masumlar zarar görmez.
  9. yeni kurtulus savasi baslamistir. icimizdeki hainlerden kurtulacagiz insallah. sokaklara dökülenlerin hepsi haindir, gebersin ibneler..
  10. bu işte bir çelişki var kardeşim.
    askeri strateji konusunda eğitim alan generaller 'küçük' bir grupla darbe yapacağına inanabiliyor, darbe yaparken hükümete saldıracağına halka saldırıyor, cumhurbaşkanının kaldığı otele o ayrıldıktan sonra bomba yağdırıyor(haberleri yokmuş), aksaray dururken meclisi yıkıyor. demek bizim askerimiz salak ve zayıf bi asker.
    ama nedense sürekli dış işlerimiz konusunda dikkatli olalım dediğimizde bizim askerimiz güçlü bizim askerimiz zeki deniyor. savaş çıkarsa herkes kazanacagimizdan emin. yahu bu askerlerle mi kazanıcaz o savaşı.
    yok kardeşim asker bu kadar amatörce darbe planlamaz. planliyorsa da o asker bu ülkeyi koruyacak güçte degildir.
    ama tekrarlıyorum bu darbe gerçekten asker beyninden çıkmış olamaz. umarım oyuna gelmiyoruzdur.
    son olarak ne olur erleri rahat bırakın. yalvarıyoruz.