1. net bir başlıkta olmasa da işsizlikten öleceğim için her türlü bilgi ile katılmayı planladığım etkinlik
  2. ekonomi kanalına talibim. talip olanlarla iş bölümü yapabiliriz.

    ek. her an felsefe kanalına da girişebilirim.
    abi
  3. iş tempom çok yoğun cumartesi günü bile çalışıyorum elimden geldiğince yemek ve değişik materyal tanımları yapmaya çalışırım damlaya damlaya göl olur misali.

    şimdiden emek veren herkese kolay gelsin.
  4. kişi/topluluk ve film kanalları başta olmak üzere elimden geldiğince katkı yapacağım.
  5. eğitim alanında destek verebileceğim başlık
  6. youreads'den daha bir merhaba hoşgeldin diyenimiz olmasa da inşaat mühendisliği hakkında tanımlar ve mesleki terimler girerek (daha dogrusu kasarak) destekleyeceğim etkinlik.
    yurtdisinda haftasonu 2 gun tatili olan ve asosyalligin dibinde yapacak bisey bulamayan adama boyle gorevlerden bahsedilir mi, bittin sen youreads.
    betonlar dökülecek malalar vurulacak. acımayın yiğit ustalarım, koman yiğitlerim (*:swh).
  7. tanım başlıklarımızda, niceliğe değil niteliğe önem vermeliyiz dediğim etkinlik. yıllar sonra başlığımıza tıklayan kişi yeterli bilgiye ulaşabilmeli...
    örneğin (bkz: şu)
    (bkz: şu)
    nitelik olarak yetersiz gördüğüm başlık ise youserın affına sığınarak (bkz: şu) jargon mu bilmiyorum ama eyyorlamam bu kadar...
  8. mümkün olduğunca takip etmeyi ve açılan başlıkları gördükçe esinlenip yeni başlıklarla/tanımlarla katkıda bulunmayı düşündüğüm etkinlik.
  9. bende video prodüksiyon ve post-prodüksiyon konularında katkıda bulunmaya çalışacağım elimden geldiğince... yapabileceğim katkı, kullanılan ve bilgi sahibi olduğum bazı ekipmanlar, yazılımlar ve işleyiş prosedürlerini kapsar diye umuyorum.
  10. şu anda net bi konu düşünemiyorum ancak aklıma geleni yazacağım :)