1. turkcell 4.5 g ankara sonuçları,
    69,55 mbit download
    47. 74 mbit upload
    18 ms ping
    etkileyici :)
  2. artışa sadece hız olarak değil kkapasite olarak bakmak gerek.

    baz istasyonları, altyapılar yeni nesile geçiyor. farklı bir sünyaya doğru ilerliyoruz. internet of things diye bir kavram giriyor hayatımıza, aletleriniz ya da araçlarınızın da sizin gibi simkartı olup, ağı şebekeyi kullandığını düşünün.

    mesela her arabanın sisteme dahil olduğunu. trafik konusunda çok hızlı bir gelişme olabilir.
    mesela her diyabet hastasının şeker ölçüm cihazının bir ağa bağlı olduğunu düşünün, acil bir müdahele gerektiğinde ağın haberi olacak.
  3. aslında böyle bir şey yok. ''geçeceksek 5g'ye geçelim, 4g boşa masraf'' dendiği için icat edildi. asıl adı ''lte'' ( long-term evolution) olan mobil internet sistemi. kota ve şarj düşmanı olduğu doğru. ''fazla kullanmazsan bitmez'' lafı çok doğru değil. çünkü video ''buffer'' süresi kısalacağı için, beş dakikalık videonun beş saniyesini izleseniz bile tam indirme olarak faturaya yansıyacaktır.
  4. kimse yazmamış galiba,faturalar şişecek
    leo
  5. herşeyden önce speedtest uygulaması sayesinde kotalarımızı yiyeceğini farkettim bu meretin. bu mesele hakkında geçmişte yaptığım tatavayı geri alıyorum. evet kotalar yetmeyecek, çünkü dakika başı hız testi yapıyoruz.
  6. 2 gb internet hakkımla kullanmamın lüzumsuz olduğu teknoloji.
  7. 4,5g gurur duyulacak bir teknolojik atılım değildir. hali hazırda dünyada lte teknolojisi kullanılıyorken yine ve yine çağın gerisinde kaldığımızı gösteren ve hatırlatan bir gelişmedir.
  8. dünyanın hiçbir yerinde 4,5 g diye bir teknoloji olmamasına rağmen, sırf cumhurbaşkanımız tarafından, '' 4g’ye gerek yok, 2 yıl sabredin 5g’ye geçelim'' demesinden dolayı (*:5g için 10 yıl altyapı gerek) sözünü yememesi için uydurulmuştur.

    edit: yapılan ihale, geçilen sistem 4g'dir.. adı yukarıda belirttiğim sebepten dolayı 4,5g olarak naklediliyor.(*:swh)
  9. ülkemizde buçuğu olmayan teknoloji.
  10. 3g = iphone 6
    4.5g = iphone 6s
    çok bi şey değişmedi yani. hâlâ sürünüyoruz.