1. avukatının itirazı üzerine sıcak bir gelişme olarak ikinci kez tahliye edilen zat. kuzum siz hukuktan mı bahsediyorsunuz?

    ne salak bir ülke olduk kafayı yiyeceğim.
  2. bizim bindiğimiz otobüste denk gelmez ki böyle şeyler, adamın o tekme attığı pabucunu çıkarıp avradı mahil bölgesine sokalım.

    tanım : itin uğursuzun önde gideni.
  3. hocaya okutturmuş kendini cinler musallat olmuş hoca öyle diyormuş.

    mahkemede böyle ifade veren adamı hakim serbest bırakıyor. demiyor ki bu adam benimle kafa buluyor tıkayım tımarhaneye aklı başına gelsin. böyle böyle cesaret buluyorlar. her hakim karşısına çıkan psikolojim bozuk, akli dengem yok diyerek kurtuluyor. ne diyelim ki allah kimseyi akli dengeden mahrum etmesin.
  4. bireysel hastalığı olsun olmasın, böyle bir zihniyet kesinlikle hastalıktır. toplum bu ve bunun gibilerle dolu. çözüm için en başından başlanılmalı...^:you know what i mean ^

    edit: karşıma çık be adam.
  5. şimdi bu hayvan serbest kaldı yarın hastahaneye'de gider bacağım incindi diye raporda alır bu pislik.
    lanet olsun bu tekmeci zihniyete hayalinizdeki ateşlerde yanın it soyları. (bkz: yusuf yerkel)
  6. dün başlığı açtığım zaman oldukça üzgün ve sinirliydim söyleyecek kelime bulamayıp türk adalet sistemine bir ton sövmüştüm. bugün bu insanımsı mahluk ceza evine girdi.hala sinirliyim hala üzgünüm böyle insanların olduğunu böyle olayların tekrar yaşanacağını biliyorum ama bu da bir şeydir be sözlük.

    sizinde haberiniz olsun solda görüp okuyun diye ikinci bir girdi yapmak istedim.
  7. bu kişi hastalıkli bir beyine sahiptir ve toplumdan uzak tutulmalıdır. durup dururken bir insanı dövmenin caydırıcı cezası olmazsa böyle haberleri daha çok duyarız.

    ekleme: bu insanımsi yasam formu tutuklandı ama şort giydiği için bir insanı dovmekten değil halkı kin ve nefrete vs.vs. suçundan. yani yolda durup dururken birini dövmenin cezası serbest bırakılmakmis.
  8. ntv son dakika haberine göre hakkında yakalama kararı çıkartılmış çomar.

    haber linki