abi




  1. kendisiyle muhabbetimiz hep yatırım,tarla alıp-satmak minvalinde olan sözlüğün sahıbısı kişi. :)

    eğer ceviz ektiği biri yoksa, benle ortak olmayı bir düşünsün bence. ;)
  2. iyidir kötüdür bilemem de kendisi bile başlık açmaya üşenip birisi açsın ben sonra yorum girerim diyorsa buralar harbiden öldü demektir.
    wtf
  3. karması en yüksek yazar. insan gerçekten hayret ediyor. yazdığı entrylerin hepsini okudum üşenmedim. bu adamda benim göremediğim youreads okuyup oylayanların favlayanların gördüğü ne diye. benim gördüğüm kadarıyla tanımlayayım. biraz teknolojiden anlayan ancak felsefe siyaset din sanat ve kültür konusunda bir kara cahil. kitap okumadığına bahse girebilirim. boş teneke.

    sanırım kendi yazdıklarına fakeleriyle oy veren bir zavallı. belki de yalakaları vardır ama bu platformda yalaka olacağını sanmam diyerek ironi yapar gibi lafımı sokar giderim.
  4. bu nasıl bir aşk bu nasıl bir sevgi yareppim.

    kendisine zaman zaman üzüldüğüm youser. sonra geçiyor ama, hehe.

    (bkz: love is poison)
    (bkz: desolation song)
  5. bana birini hatırlattı... bi yandan sinsi sinsi gidik yapılıyo bir yandan kaşarlı dürümle kandırılıyoruz...
  6. muhallebiciden kaşarlı döner yiyen bir büyüğümüz.
  7. yardımına ihtiyacım olduğunda güç bela ulaştım kendisine; ölü taklidi yaptı. asla unutmayacağım.
  8. tütsüleriyle mutlu mu merak ettiğim yuzır.
  9. büyük bir sabırla cliffi ne zaman silecek şutlayacak diye merak ediyorum. sendeki sabır kimsede yok be abi!?

    yada ben umursamazlık diyim? e madem saçma salak insanlar sizler için bu kadar önemli ki başkalarını rahatsız ettiklerinde müdahil olmayıp seyrine dahi geçmiyorsunuz, neden insanları burda yazmaya davet ediyorsunuz?

    beyinsiz misiniz yada beyin siz misiniz?
  10. emek hırsızlarına müdahale etmesi beklediğim yazar. siktir boktan iki kuralı buna müsade etmezse ne diyeyim ben ona.

    diyelim ki bir yazarsın. bir kitap yazdın. sana sormadan hiçbir ücret ödemeden birileri kitabını sitesine koydu. para kazanmaya çalışıyor. hoşuna gider miydi. hatta utanmadan gelip burada sitelerinin başlığını açıp reklamını yapsalar.

    youreads'in bazı kuralları var tamam bana saçma geliyor. herkese mantıklı gelmek zorunda değil. ancak bu emek hırsızları hakkında sessiz kalırsan yazıklar olsun sana.