1. kitle psikolojisine kapilmis olmalari. bilimsel aciklamasina gore bu psikolojiye kapilanlar zaman icinde benliklerini yitirirler, yani kendi fikirleri, davranis bicimleri yoktur, onlar artik bireysel degildir toplulugun bir uyesidirler. bulunduklari toplulugun dogrusu dogrudur, yanlisi yanlistir artik onlar icin, sorgulamazlar. bu psikolojiye kapilmak icin illa dusuk egitim seviyesi gerekmez, bu yanlis bir kani. kitle psikolojisine kapilmak icin hitabeti guclu, soylemleri coskulu, sert bir lidere sahip olmak ve biraz da toplum icinde ezilmislik yeterlidir.
  2. güç arzusuyla yanıp tutuşurlar. buna bir de cahillik eklenince rusya'ya dalmayı düşünüyorlar işte.^:facepalm^
  3. tanım: herhangi bir partinin seçmen profilinden farklı olduğunu düşünmediğim profil tipidir.

    silik düzen: particilik kusan topluma hitap eden bir oluşum için sol framede bu tip riyakarlığa rastlanıyor oluşu şaşılacak cinsten değil. üzüntü verici.
    (bkz: biz dededen şucuyuz)

    tavsiye: umut edin.
  4. yoktur , herkes akp li olabilir dikkatli olun.
  5. h2o
  6. şimdi ben size yıllardır koyu akp sempatizanı olan bir tanıdığımı anlatayım. mesela kendisi, her daim önce kendini düşünür, yani ülkeymiş, milletmiş hiç de umursamaz. kendi kesesi dolacak önce ona bakar. mesela eleştirirsin partisini ben onu bunu bilmem benim keyfim yerinde der. e vatan dersin, terör dersin. hangi parti gelse böyle olacaktı der çıkar işin içinden. sonra partinin icraatlarını övmeye başlar. en çok da toplumun muhafazakar yapısına ne kadar da iyi geldiğini, eskiden ne olduğunu şimdi ne olduğunu anlatır, kadınların sokakta yarı çıplak gezmesine takılır en çok. kendi kızına laf geçiremez ama toplumun ahlakının derdi alır onu. ne kadar konuşsan fayda etmez, döndüremezsin yolundan. sonra da gidip partisine oy verip senin de geleceğinin içine eder.
  7. h2o
  8. memlekette nerde bir baltaya sap olamamış, eğitimsiz, cahil, medeniyetsiz, "dinci", it kopuk varsa, hepsi demeyelim; hdp ve mhp seçmenine ayıp olmasın, ama bu kesimin büyük çoğunluğu akp seçmenidir. bu parti cehalette beslenir. eğitimsiz insanların çoğunluk olduğu kırsal kesimde çok oy alır. aydınlık, eğitimli kesimden pek oy alamaz. damattan önceki enerji bakanı; hani somada 3 gun gömlek değiştirmediği için mağdur olan varya, iste o; "eğitim seviyesi arttıkça akp nin oy oranı düşüyor" demişti. adamlarda biliyor tabanlarını onu için halkı aptallaştırmaya yönelik toplum mühendisliği yapıyorlar. tv lerdeki diziler, acun hep halkı aptallaştırma projesinin ürünleri. başarılı olduklarını üzülerek görüyoruz.
  9. aralarında iyi niyetli olanlar da vardır,ben ne olursa olsun akp seçmeninden nefret edilmemesi ,akp seçmeninin aşağılanmamasi gerektiğini düşünüyorum.bunu yaptığımızda onlardan bir farkımız da kalmıyor.hepimiz her gün oturup sabaha kadar halk çok cahil,hep akp'ye oy veriyolar ya diye ağlıyoruz,bugüne kadar bunun bir sorunu çözdüğünü hiç görmedim.
    hani diyoruz bu insanlar yobaz,cahil,bu halkla en fazla orta doğu ülkesi olabiliriz diye,atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya çalıştığı halk bundan çok daha kültürlü ,çok daha bilinçli miydi sizce ? demem o ki,akp hükümetine hepimiz kızalım,hep nefret edelim.ama seçmeninden nefret etmek bize bir şey kazandırmadığı gibi,akp seçmenini daha yobaz ,daha cahil yapıyor,bilgili adamdan daha çok uzaklaştırıyor.bize bir şey kazandırmadığı gibi çok şey kaybettiriyor.