1. quantity'si yüksekse ve de paket üzerinde bu sayı yazıyorsa 1dolar da olsa o ürünü beklemeyin, ticarete girdiği için geri dönüyor. siz satıcıyla anlaşın sayıyı 1pcs yazsın
  2. bekleme süresi önemsizse alışveriş için önerebileceğim(*:her ürün için değil tabii) sitedir. şimdiye kadar iki kez alışveriş yaptım; ilkinde 45 gün sınırına dayanmıştı sipariş ettiğim telefon kılıflarının ulaşması, tedarik eden firma da bu gecikmeden utanmış olacak ki paketin içinden "gift :)" yazılı bir pakette küpe çıkmıştı :), ikinci siparişim de kindle paperwhite kılıfıydı ve o da bir ay civarında bir sürede ulaştı. elektronik eşyalarımı kılıfına bu siteden uyduruyorum galiba :)
  3. daha önce de yazmıştım bu başlığa. ekleyebileceğim;

    yüksek puanlı, çok sayıda satış yapmış, aldığı bütün yorumlar olumlu, hiç olumsuz değerlendirme almamış satıcıları tercih edin.
  4. ucuz ürünleri (1-2 dolar gibi) arada sipariş ediyorum ve unutuyorum. 35-40 gün sonra eve kargo geldiğinde hediye gelmiş gibi oluyor.

    sizde kendinize küçük sürprizler yapın youser'lar.
  5. muadili dx.com 'dan daha iyi olan site...
    bu aralar bağımlı gibi bir şeyler alıyorum; en son şemsiye aldım kapatıp katlayınca iphone boyunda oluyor...

    biri beni durdursun durumuna geldim...
    3 paketim var, gelirse benimdir gelmezse allah büyük...
  6. Sipariş vermekte hiç bu kadar zorlanmamıştım. Buglarla dolu ve müşterinin işini daha da kolaylaştıracaklarına zorlaştırmışlar. En basitinden appte aynı satıcıdan başka ürünlerde almak için satıcıya gitmek istiyorsun ama browserda mümkün olan bu basit ve gerekli olay mümkün değil. Baştan Satıcıyı arat bul. Tek tek bütün ürünlerini incele vs. Vs. ölme eşeğim ölme.

    ekleme: aliexpress standart shipping'den uzak durmaya çalışın. transit country falan feşmekan iyice uzatmışlar işi.

    ekleme 2: aliexpress standart shipping dedikleri malaysia post. transit adını verdikleri bir sistemleri var. aliexpress'in kendi trackingine göre benim mallar bir aktarma sonrası 6 gündür havada gözüküyor. ama hikaye. şuradan incelediğimde yola bile çıkmamış. 31 inde yani 4 gün sonra tr ye postalanacak diyor. yani aldığınız ürünler malezya'ya gönderiliyor. sonra orada benim durumumda 10 gün, kim bilir başkalarında kaç gün sürttükten sonra yola çıkacak. çirkin olansa postaladık, yolda gibi yalan, yanlış bir bilgi vermeleri. dünyanın neresinden neresine uçakla birşey gönderirseniz gönderin havada kalma süresi 24 saati geçmez.
  7. telefondan google chrome ile girdiğimde, ürünleri listelerlen hata veren site. sorun sitenin uyumluluğunda mı yoksa chrome yüzünden mi bilemiyorum. biraz önce yapmış olduğum aramada sadece 4 tane aradığım ürün gösteriliyor. halbuki daha fazla ürün olduğunu bilgisayar üzerinden yaptığım aramada görüntüleyebiliyorum.
  8. yeni yeni alışveriş yapmaya başladığım site. çılgınlar gibi her şeyi buradan almak istiyorum. dolar biraz daha düşük olsaydı kim bilir neler yapardım. 5 parça ürün söyledim, bak şimdi aylar sonra kargo gelince çocuklar gibi şen olacağım. yaşasın aliexpress ^:swh^

    dolarla para kazandığım bir işim olsaydı bütün parayı aliexpress'e gömerdim. iyi ki dolarla kazanmıyorum. aslında ben para kazanmıyorum. çünkü öğrenciyim. ^:swh^
  9. 17track uygulaması ile gönderilerin çoğunu takip edebilirsiniz. eskiye nazaran gönderiler 2-3 hafta süresinde gelmektedir. teknolojik olarak oldukça farklı tasarımlı ürünler vardır. onların aynısını türkiye'de bulduğunuzda muhtemelen en düşük kalitelisi olacaktır. o nedenle aliexpress'e bir göz atmakta fayda var.
  10. bugün 11.11 yani indirim günü!! dolar uçmuş olsa da hala ucuza alabileceğiniz şeyler var. gün bitmeden bir göz gezdirin derim...