• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.77)
better call saul
breaking bad spin-off’u. breaking bad’te walter white ve jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan saul goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. yani breaking bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve saul goodman henüz walter ve jesse ile tanışmamış olacak. saul goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.
projenin arkasındaki isimler ise yine vince gilligan ve peter gould.


  1. !---- spoiler ----!

    chuck denen abi demeye bin şahit isteyen itoğlu it kardeşinin bütün yardım çabalarına rağmen bir şekilde jimmy'yi kazığa oturtmanın derdinde. sana sesleniyorum chuck o şirket babana kadar girsin! o sülük gibi yapıştığın kasıntıyı da seni de sevmıyorum.

    skyler orospuşundan kurtulduk chuck çıktı başımıza, jimmy'e yem attı son olarak. gizlice kaydettiği ses kaydını mahkemede kullanılmayacağını iyi bildiğinden kendisine yardımcı olan siyahi stajyere pil değiştirme bahanesiyle ses kaydını dinletti. üzerine bir ton tehdit ve panik gösterisi hep zavallı stajyeri jimmy'nin boğazından geçirmek için. burada siyahi abimizi bu kadar zorlaması onu bu konuda jımmy'e yardım etmeye yonlendıreceğini dolayısıyla jımmy'nın kayıtları ele gecirmek için hamle yapmasını amaçlıyor bence. çakal chuck kurdu tuzağı anlayacağınız.
    !---- spoiler ----!

    büyük heyecanla bir koca yıl bekledikten sonra mike'ı izlemek çok keyifliydi. bazı youserlar da bahsetmiş mesela görüntülerin güzelliklerinden vs. yönetmen tartışmasız ne yapmak istediğini biliyor. bu bölümün içerik olarak eksik kaldığını düşünüyorum ben. ya da beklentım daha yüksekti ondan böyle düşünüyorum. bide chuck gibi abim olsa yüzüne bakmam lan. hasta ruhlu buruşuk surat.
  2. hacılar, bu maykın torunu benim hatırladığım breaking bad zamanında şimdi ki kadar bişiydi. halbuki better call saul, breaking bad'in başlamasından en az 5 sene öncesini falan konu alıyor bu çocukta o halde 4-5 yaşlarında olmalı. olmadi vince kafanız mı güzel sizin gülüm.
  3. !---- spoiler ----!

    kafasına bir kurşun sıkmak fazla insancıl olurdu

    !---- spoiler ----!
  4. yukarıda bahsedildiği gibi 45 dakikanın 10 dakika gibi geçmesini sağlayan dizi.

    !---- spoiler ----!

    3x5' inci bölümünde; jimmy' nin attığı her golden sonra, chuck' ın suratına karşı şu hareketi çektirmiştir.

    !---- spoiler ----!
  5. "it's all good, man" diyerek 4. sezonu bitmis yapim.

    !---- spoiler ----!

    kevin costner olduguna karsisindakini inadirabilecek birinin duygusalligi da muallakta kaliyor. ciddi mi? icinde bir aci var mi? rol mu? gerek mi? anlamak imkansiz. cozdum diyen halt yemis. hala chuck ile olan iliskisine icten uzuluyor ya da umurunda bile degil diyebiliyor musunuz? ben jimmy'nin ne hissettigini kendisinin bile bilmedigini dusunuyorum bazi seylere o kadar kaptirirsiniz ki kendinizi ne oldugunu artik siz de bilmezsiniz. bir yalana inanmak yada bir gercege saplanip kalmak gibi birsey bu. jimmy'de bu bilinmezlikte. benim icin onemli olan saul goodman gercegi. bu karakterin gecmisinin bu kadar ince islenmis olmasi gerekiyordu zaten. dizi ekibi cok guzel is cikariyor. tebrik ediyorum.

    !---- spoiler ----!
  6. 1 sezon 9. bölümü ile yükselmeye devam eden dizi. tıpkı breaking bad gibi ilk bölümler durgun geçse de ritmini yavaş yavaş buldu. bildiğimiz karakterlerin daha derinine inip breaking bad'e gelene kadar neler yaşadıklarını görüyoruz. yönetmen vince gilligan dahiyane tarzı ile birlikte breaking bad'in tadını alabiliyor, her bölümünü heyecanla bekliyorum. 2015'in (ve hatta tüm dizi tarihinin) en iyileri arasında olacağından şüphem yok.
    24fps
  7. bu hafta 1. sezonun son bölümü yayınlanacak olan dizi. umarım çok bekletmez bizi.
  8. breaking bad' in boşluğunu doldurabilecek düzeyde. ileriki sezonlarda white ve jesse' nin de ara ara yüzünü görürsek mükemmel olur.
    nejat
  9. breaking bad sonrasi girilen boslugu biraz olsada dolduran nacizane bir dizidir. izleyin pisman olmazsiniz. birde cool olan mike dedemiz var
  10. anilarinizi dusundugunuzde bi gulumseme olusur ya suratinizda , onu olusturur izlerken
    bragi