1. aylardır içmediğim,bu öğle üzeri deniz kenarında 2 adet erdinger olanından çaktığım alköllü içecek şeysidir.
  2. patates kızartması veya midye tava ile güzel giden bir içki.
  3. dediğin efes tombul şişedir.
  4. keyif içkisidir. sohbet eşliğinde iyi gitmektedir. gideceğiniz yere kadar eşlik eden biri gibidir. çerez olarak kullanabileceğiniz bir sürü olasılık vardır.favorim salata turşusu, elma dilim patates , beyaz leblebi, fıstık (tuzlu,baharatlı,sade,kabuklu ) ile iyi gider. sade içimide hoştur.birçok çeşidi vardır.şuanda miller (sakin cumartesileri için) , skol ( çerezle ve para azaldığında) , duvel içimi hoş , müstehcen bir tadı var .ancak 33clsi 8 lira civarında olması biraz problem yaratıyor.
    qqdn
  5. kanada ile abd arasında çevre politikası gibi konularda anlaşmazlıklar sebebiyle 19 yıldır hiçbir kanada başbakanı abd ye gitmemiş ve bu yıl 19 yıl sonra bir ziyaret gerçekleşiyor. iki ülke arasındaki buzların eridiği düşünülüyor.tarihi bir an abd başkanı ile kanada başbakanı ortak basın toplantısı yapıyorlar...

    obama şöyle diyor, belkide bazı konularda hiçbir zaman anlaşamayacağız... örneğin bira, kimin birası daha iyi?
  6. dunyadaki en guzel seylerden bir tanesi.. hatta bunun evde yapilani hepsinden daha makbul.
    evde yapin, deneyin, cok acayip sonuclar alabiliyorsunuz..
  7. ulkemizde son donemde artan fiyatları nedeniyle ev yapımı üretimde artış gozlenen icki
  8. portatif, yakınınızda tuvalet varsa zahmetsiz, her ortama eşlik edebilen, bulanın elleri öpülesi, sahil kenarında güneş batarken içildiğinde ayrı bir güzellik veren içecektir.
    ozee
  9. bir sporcu olarak içmemek için elimden gelen gayreti göstermeme rağmen asla bırakamadığım, gerçekten severek içtiğim orgazmik içecek. göbek yapma derdi olmasa ve karaciğerimi mahvetmese kahvaltıda dahil içerim o derece seviyorum.
  10. an itibariyle bulgaristan sınırları içinde 2 litresini 2 levadan (yaklaşık 3 türk lirası) alabileceğiniz, mayalanmış arpa... giden olursa kamenitza tavsiyemdir. şeker katılmadan üretilmişi daha bi güzel.