1. bana bu sabah pasajımı göndermediğinden acaba başına bir şey mi geldi diye düşündüğüm güzel uygulamadır.

    neden gittin?
  2. her sabah güne güzel başlamamı sağlayan , bilmediğim bir yazar ya da kitapla ilgili fikir veren takdir ettiğim uygulama. günaydın mesajıyla uyanmayan yalnız birine hergün günaydın mesajı gönderiyorlar. bu da yalnızlık hissini bir nebze hafifletiyor...
  3. istisnasız her sabah günaydın .... pasajı diye mail gönderiyorlar çok güzel bir uygulama seviyorum sizi.
  4. Bookmorning olarak da karşımızdalar artık.hayatımızda, içimizde..ingilizce olarak okumak isteyenler icin; ŞURADAN abone olabilirsiniz. ^:15 nisandan itibaren^
  5. !---- spoiler ----!

    ne vakit yeni bir insana tesadüf etsek, onu tanımaktan korkarız. inanırız ki bu asırda insan hep bencildir. "anladım ki insanlar kendileri için yaşıyor görünse de onları yaşatan tek şey sevgidir." diyor tolstoy. insan bu, en fena görünenin bile yüreğinde tertemiz bir sevgi yatıyor olabilir. yeni bir haftaya ve getireceği tesadüflere bin selam sevgili okur. var olun.

    !---- spoiler ----!
    böyle güzel bir girişle uyanmak beni mutlu etti. bilmiyorum neden ama bu tür şeyleri görünce içim kıpır kıpır oluyor mutluluktan. iyi ki varsınız biryurdumkitap :)
  6. bu aralar e-postama günaydın pasajlarını saat 20: 00' da yollayan oluşum. sebebini ben de bilmiyorum ama yine de güzel oluyor ertesi günün sabahı okuyorum. sizi 1 gün geriden takip ediyorum.
  7. çok saçma bir oluşum, site, eylem. modern insanın buhranlarına günaydınla karşılık mı veriyor. o alıntı kısmının saçmalığına değinmek istemiyorum. bu kadar naifliği bünyem kaldırmaz. daha doğrusu yapaylığı.
    sezgi
  8. yaklaşık 5-6 ay önce aralarına katıldım. kitaplara aşığım. fakat sorun şu ki devamı yok. en fazla 5 dakika benim için çok çok az. bu yüzden 4. günden sonra okumayıp biriktirmeye başladım. bir yıl tamamlandığında hepsini birden okuyacağım.
  9. bir kaç aydır ben de takip ediyorum... süreli yayınlardan alıntılar yapmaları harika bence... vapurlara küsmek diye bi kitapla bu site sayesinde tanışmıştım... nefis bi öykü kitabı... varolun!!!
  10. insanı gülümseten bir rutin bence