1. güneşli havada korkutucu. kapalı havada tam bir korku,drama dönüşen terminal. heran cuzdan telefon gidebilir. her gidişimde ayrı bir tedirginlik yaşıyorum
    ryu
  2. istanbul'un ortasında ki, ortaçağdan kalma ucube yapı.(bkz: mordor)
  3. beni sevdiklerimin yanına gitmekten alıkoyan otogar. tıpkı bir film çektirmek yada ultrasona girmek gibi eylem bir kez yapıldıktan sonra bir müddet ara verilmezse insan üzerinde olumsuz etkilere sebep olur. asıl adı ise büyük istanbul otogarıdır.
  4. bayramlarda kavimler göçü nün yaşandığı yer
  5. otogar degildir o otogar olsa duramazsin.yolcu birakmaya bile girsen dakika farketmeksizin para kesen gunduz vakti bile alt katlara inerken basimiza bise gelmese bari diye hatim indirdiginiz ucube yapi.
  6. (bkz: kolera) muhteviyatını, kapı kolları ve musluk başlarında barındıran,boşaltım ritüelinin vatikanı.
  7. istanbul da kaçak mazotun en çok bulunduğu yer.
    saba
  8. bu tarz yerlerin bir kişinin sahip olmasına müsaade edilmemesi gerektiğini gösteren otogar. tuvaletlerinden lokantalarına, taksicilerinden çığırtkanlarına herşeyiyle berbat bir yerdir. eskiden araçla girince sanıyorum ilk 50 dakika ücretsizdi ama yaklaşık 3 aydır girip çıksanız bile para alır oldular.buna alternatif olarak cep otogarları yapılarak bir nebze olsun çözüm üretilse de daha fazlasının gerektiği apaçık ortada. otogar sınırları içerisinde kendinize ve çantalarınıza sahip çıkmanız, taksiye bindiyseniz eğer verilen para üstünü kesinlikle sayarak almanız gerektiğini unutmayın.
  9. istanbul' un ana otobüs terminalidir. fakat pislik, karmaşa, düzensizlik, estetikten yoksunluk vs aklınıza gelebilecek bütün olumsuz özellikleri barındırmaktadır. istanbul' a gezmeye gelen insanları bir nevi istanbulla tanıştırmaktadır. size eğilir, ve şöyle fısıldar: "aha o çok görmek istediğin istanbul bu işte, hoşgeldin... devam et!!!!!"
  10. apokaliptik ortamıyla birçok holywood yapımına ev sahipliği yapma imkanı olan akıl almaz mimariye sahip yapı.