1. hoşlannlan kıza hoşlandığını belli etmek için saçını çekmek hatta hızını alamayıp kafa atmak.
  2. işportacıdan büyük bir hevesle isviçre çakısı satın almıştım. o anki heyecanla satıcıyla aramda şöyle abuk bir diyalog geçmişti:

    + abi bu çakının özellikleri nelerdir?
    - nasıl yanı?
    + yani mesela bu (rastgele bir tane bıçak açarak) ne işe yarıyor?
    - siktir git lan başımdan

    hevesimi kırdı itoglu it. çakıdan soğudum, attım bi kenara.
  3. bizim evde hep enjektör olurdu bende gizli gizli alır abuk subuk şeyleri karıştırıp bez bebeklerimin içine enjekte ederdim. bir gün o enjektör bacağıma girdi, tabii korkudan söyleyemiyorum da, çektim çıkardım 3-4 gün bacağım ağrımıştı. tabii sonra bez bebeklerim üzerindeki korkunçlu deneylerime devam ettim eheheh.
  4. dedemlerde kalmayı çok sevdiğimden(meyve bahçeleri, yaklaşık 50 büyükbaş hayvan ile bir çocuk için çekici idi) gitme vakti yaklaşınca uyuma numarası yapar ve orada kalırdım. tabii göz kapaklarım falan oyuyor bu arada..

    vay anasını sayın seyirciler, those were the days demek istiyorum.
  5. bir elimle yaptığım bir işi öteki elimle de yapardım ya da elimle bir yere dokunduysam ötekiyle de dokunurdum. orta sona kadar yaptım bu olayı takıntı olmuştu bende sonra neyseki vazgeçtim bu salaklıktan
    wtf
  6. antalya'da yaşayan akrabalarımızın yanına gittiğimizde eniştem harçlık olsun diye bir miktar dolar uzattı elime. ben ne yaptım dersiniz? bunlarda atatürk yok almam ben bunları deyip geri çevirdim. o zamana kadar türk lirasından başka para görmemiştim zira...
  7. ben hatırlamıyor olsam da her bayram aile toplanınca anlatılan bir anıdır. babam maaşı alıp eve gelir ve nasıl olduysa ben o maaşı kaptığım gibi balkondan aşağı atmışım. neyse ki bunun farkına varıp hemen sokağa çıkıp tüm maaşı toplamışlar.

    bir tane daha var

    yine bunu da hatırlamıyorum. annemin her anlatışında gidip sarıldığım anıdır. bir keresinde dururken annemin kafasına çekiç ile vurmuşum. bir çocuk neden böyle bir şey yapar hiç anlamam.
  8. uzerinde televizyon bulunan buyuk cekmeceli ev esyasinin butun cekmecelerini acip uzerime dusmesine sebep olmak. uc yasimda falanmisim.
  9. karıncaları ait oldukları kolonilerden başka kolonilerden götürmek örneğin siyah karıncayı alıp atlı karıncaların arasına bırakmak gibi abukluklarım olmuştur