1. başkanlık sitemi referandumunda evet oyu kullanacağını açıklayarak tüm ülkeyi şaşırtmıştır.

    şaka yahu bu adamın zaten savunduğu idoloji, her zaman için "güçlü kimse yanına yaklaş" politikasından ibarettir.

    alın size taptaze link
  2. tarihimizde asla unutul(a)mayacak 40 kişiden biri.
  3. kisisel cikarlari ugruna davasini satan bir insandir.

    baskan yardimciligi hayaliyle, meral aksenerin basa gececegini anladiginda mhp liderligini kaybetmemek için koltuk sevdasiyla cumhurbaskanini yalayarak partisini akpnin kopegi haline getirdi.
  4. ideolojisine uygun davranmıştır.
  5. akp osmaniye milletvekili.
  6. başkası adına utanmak nasıl bir duygudur bunu en iyi şekilde bana yaşatan parti liderimsi.
  7. erdoğan, siyasi başarısını, çıraklık dönemine başlarken d.baykal'a,ustalık döneminde ise, onu 15 yıldır sırtlayan bahçeli ve kılıçdaroğlu'na borçludur.
  8. hani bilimkurgu filmlerinde birinin kafasına çip takılır ve o çip sayesinde olmadığı birine dönüşür o kişi, bu şahsiyette artık öyle bir hal almış durumda. aksi taktirde, hiçbir makam, mevkinin şu lafları edecek noktaya gelmesine akıl, sır erdiremiyorum:

    "trump’ın 7 müslüman ülkeyi hedef alan sorunlu kararnamesi, almanya başbakanı’nın islam'la terörizmi yan yana getiren gafletli lafı son derece sorunludur. bu kadar sorun içinde devlet gücü olmadığı, seri kararlar alamadığı müddetçe türkiye’nin 1923 ruhuyla devamı bu şartlar altında mümkün değildir. ekonomideki durgunluk ciddi boyutlarda, dövizdeki fren tutmayan artışlar vatandaşımızı hedef almaktadır. türkiye varlık fonu’na bazı kurum ve kuruluşların devri de önemli hal almıştır."

    kaynak
  9. akp içerisinde akkurtlar adında bir akımın oluşmasına sebep olmuş kişidir. geçtiğimiz günlerde bir tartışma platformunda denk geldim. konu mhp teşkilatından istifa eden ilçe teşkilatı idi. akp tarafında olan bir yazar konuyu "kurtçukların istifası" diye yorumlarken konuyu savunan başka bir yazar "akkurtların rahatsız olduğu bozkurtların desteklediği olay" diye karşılık vermişti. zaten binali bey de mhp işareti kullanarak akkurtluk kavramının ortaya çıkmasına epey bir katkı sağladı. siyasetimiz renkli söylemlere sahne oluyor sayelerinde.