1. herkese merhaba, iyi yıllar

    youreads ekibi olarak 2015 yılında sözlükle ilgili genel istatistikleri yayınladık.
    yorumlar ile ilgili istatistiklerin tartışıldığı başlığa buradan buradan,
    youreads 2015 ile ilgili bilançomuzun yayınlandığı başlığa buradan ulaşabilirsiniz.

    youreads'e emeklerini ve desteklerini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyoruz. youreads bugüne kadar sizlerin desteğiyle geldi.
  2. merhabalar,

    dizimizin 3. röportajı da tamamlanıp, görücüye çıkmış bulunmakta. sorularımızı detaylıca, özenle ve samimiyetle cevaplayan arzu çevikalp'e, arzu hanım ile iletişimi sağlayan ve süreçte bu iletişimi sürdüren sevgili biberbey'e ve sorularıyla bu güzel mini projeye katkı sağlayan tüm youreads yazarlarına teşekkürler, sevgiler.

    röportaj için tık

    not: yeni röportajlar için yeni isim önerilerinizi, katkılarınızı esirgemeyiniz. konuyla ilgili iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
  3. merhabalar,

    4. röportajımız da tamamlandı, okunmaya hazır. sorularımızı titizlik ve sabır ile yanıtlayan tunca arslan'a saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

    tunca bey ile iletişimi sağlayan, röportajı organize eden mesut'a, sorularıyla etkinliğe katkısını esirlemeyen youreads kullanıcılarına içten teşekkür ederiz.

    röportajı okumak için tıklayınız.

    ayrıca dileyene bu da pdf hali.
  4. youreads fm'den mesajınız var sevgili youserlar: ''youreads fm'de hafta içi her gün, akşam 9'da radyo tiyatrosu yayını yapılıyor malumunuz. önümüzdeki hafta için liste oluşturulacaktır. isteklerinizi ve önerilerinizi dj-ler hesabına iletebilirsiniz."
  5. youreads ekibi olarak güzel amaçlarla oluşturduğumuz youreads.net kısa bir süre önce kullanımınıza açıldı. oluşum sürecinde çok tartıştık, çok şey denedik, başa döndük, zaman zaman hevesimiz kırıldı ama neticede hepimizin içine sinen, hedeflediğimiz bir iş çıktı ortaya. her ne kadar nicelik hususunu pek önemsemiyor olsak da yaptığımız şeyin anlam kazanması için daha fazla üyeye, nitelikli yorum ve paylaşıma ihtiyacımız olduğu bir gerçek. şu anda bir gelişim süreci içinde bulunuyoruz ve bu süreçte siz değerli kullanıcılarımızın destek ve fikirlerine ihtiyacımız var. (bkz: one) ve (bkz: abi) 'den oluşan yönetim ekibine mesaj yoluyla ulaşabilir, her türlü görüş ve tavsiyelerinizi (bkz: youreads üyelerinden tavsiyeler) başlığı altında paylaşabilirsiniz.
    one
  6. abi
  7. merhabalar,
    youreads sosyal medya hesaplarını kontrol edecek, aktif tutacak; paylaşımlar yapacak, oraları buraları çiçek bahçesine çevirecek gönüllü youserlar arıyoruz.

    her bir hesap için birer kişi olmak üzere toplam üç kişiye ihtiyaç var. gönüllüyüm bu işe diyorsanız mesajınızı bekliyorum.

    edit: twitter hesabının kontrolünü biberbey, facebook hesabının kontrolünü redrock üstlendi. son olarak instagram hesabının kontrolünü de kamikame'ye verdik gitti.
  8. merhabalar,

    sitemize youtube embed video oynatma özelliği nedeniyle sezen aksu tarafından telif davası açılmıştı. uzlaşmada para ödemeyi kabul etmedik ve dava yoluna gittik. nihayet bu dava kesin olarak sonuçlandı ve telif ihlali yapılmadığına karar verildi.

    yine de benzer davalar ile uğraşmamak adına youtube embed özelliğini sitemizden kaldırmış bulunuyoruz. artık eklediğiniz youtube linkleri bir buton olacak ve kullanıcıyı youtube'a yönlendirecektir. bilginize
    abi
  9. sitede birkaç gündür sorunlu olan istatistik bölümü güncellenmiştir. yarından itibaren sorunsuz kullanabilirsiniz.
  10. herkese merhaba,

    geçtiğimiz aylarda youreads ailesine röportaj veren arzu çevikalp'in bizlere yeni bir mesajı var, sinemagazete.net için yazacak yeni yazarlar arıyorlar. şartlar, koşullar, iletişim bilgisi vs. hepsi aşağıda.

    "sinegazete.net yazarlığı, yazarın serbest politikasına dayanır. ve sadece gönüllü yazmak isteyenlere kapısını aralar.
    sinegazete.net kendi ekibiyle yola devam ederken; arada sırada yazıp çizmek isteyenlerin de imdadına yetişmekte gecikmeyip, onlara konuk statüsünde yer açar.
    sinegazete.net yayın politikasının her saniye görevini layığıyla yerine getirdiğini unutmayın. çünkü yazılar yayınlanmadan önce kontrol edilir. hiçbir yazı editlenmeden yayına sokulmaz. üslubu siteye uygun olmayan yazar kesinlikle siteye yazamaz. tüm yazarların üslubunun beş aşağı beş yukarı birbirine yakın olması gerekmektedir. edebi yaklaşımlar, düzgün bir türkçe ve imla kuralları yerli yerinde olmadan yazarın yazdığı hiçbir yazı yayınlanmaz.
    sinegazete.net genellikle başka yerde yayınlanan yazıları tercih etmez. yazarlar yazılarını sadece kişisel bloglarında (link vermek kaydıyla) yayınlayabilirler. sinemasal’da yayınlanan yazılar yayın kadrosundan habersiz başka sitede yayınlanıyorsa, o yazı yayından kaldırılır. yayınlanan yazıların her hakkı yazarına aittir. sinemasal yolculuk doğacak hiçbir zarardan mesul değildir
    sinegazete.net sitesinde yayınlanacak yazıyı sitenin içeriğine uygun görmediyse, yazarı uyarır ve içeriğe uygun bir yazı hazırlamasını ister.
    aranan nitelikler
    vizyon filmleri ve diğer filmlerle haşır neşir olmak ve güncel haberleri okumak,
    özel dosyalar hazırlayıp çeviri yapmak,
    festivallerde ve galalarda yer almak

    irtibat için: [email protected]"