1. kürtçülüğün yayın organı olduktan sonra bıraktığım platform. terörizmin en çok destek görüp mantığa sığdırıldığı zararlı oluşum.
  2. bir zamanlar bitmez dediğimiz nokia, blackberry ve anap iktidarı nasıl bittiyse, bu platform da azalarak bitmenin sinyallerini vermektedir
  3. sol frame'i bolca siyaset, vahşet haberleri, etnik ayrışma içermektedir. yorumları ondan da beter. ülkede yaşananlarında etkisi olmakla birlikte tamamen öfke ve nefret kusma platformuna dönüşmüş durumda . yaşamda paylaşılacak daha güzel şeyler varken mümkün mertebe uzak durmak gerek.
  4. Özellikle yardım kampanyaları ve haklının yanında durulan rezalet başlıkları ile güzel işler yapılan platform bugün denk geldiğim şu başlık bana yine " ya ne güzel insanlar var" dedirtmiştir , helal olsundur.
  5. elimde fazladan üyeliği olan site. hani diyorum yazmak isteyen olursa uygun fiyata sbsjsls. :)
    şaka bir yana son otomatik onay biriminin gelmesiyle bug'ını buldum sitenin. isteyene istediği mahlasta yarım saatte hesap açıyorum.

    risk budur :)
    lsd
  6. yazar alım sürecini gerçekten abartan, bunu da biz çok kaliteli bir sözlüğüz imajı vermek için yapan sözlük. insanları 1 yıl boyunca çaylak yapmak yerine işe yaramazları atın, daha sağlıklı bir işleyiş olsun.
  7. - ekşi hesabım var
    + ?
    - etkilenmedin mi?
    + bi bitmediniz 'mına koduklarım
    yok
  8. belki sıfırdan yaratılmış bir proje değil, bir takım formatların evrilmiş haliydi. ama bu kayda değer bir başarı örneği olduğu gerçeğini değiştirmez. ilk dönemlerdeki gerçek gündemi takip edebildiğiniz kaliteli, samimi ortamdan bahsetmeme bile gerek yok. sayısız siteye örnek teşkil etti. bizim de ekşi başta olmak üzere bu formatlı sitelerin geçirmesi gereken dönüşümü sağlama derdiyle youreads'i yarattığımız doğrudur. yine de eskiye saygımızdan belki severiz kendisini. anılarımız, dostlarımız vardır. antik'i anarız bazen. ama azizim, artık dönüşmek, yeni şeyler denemek, yapmak lazımdır.
    one
  9. ne kadar yazılanlardan -bazı yazarlardan- ergenlerin çok olduğu anlaşılsada, genede severek baktığım bazı girdilerde kahkaha attığım, bazı girdilerde şaşkınlıkla takip ettiğim kutsal bilgi kaynağı (bkz: yedik)
  10. bi noktadan sonra (takipçi: oooh maşallah; reklam yes habibi) yeni kayıtları umursamayan site. ya da bunları piç yerine koyan, talim ettiren.