1. ahahahahahhaha ağlar. ağla
  2. ağlar baba ağlar. bal gibi ağlar
  3. oyuncak misali oynar, ego tatmin aracı olarak görür, hak etmedikleri muameleyi gösterir ve daha bu tandansta can acıtıcı, gurura dokunan şeyleri yaparsanız bal gibi de ağlar. siz siz olun kimseyi ağlatmamaya çalışır, çünkü gün gelir biri de sizi aynı duruma sokarsa o zaman egonuzu kimseye satamazsınız.
  4. yanılmıyorsam en yakın arkadaşım 6 yıllık ilişkinin ardından 2 yıllık nişanlılık dönemi geçirdi hayatının en güzel en mutlu dönemlerinde kız ayrıldı aylardır ağlıyor tabi ben hiç görmedim ama biliyorum aylardır uyuyamıyor ve hiç olmadığı kadar içiyor olmadık şeyler deniyor unutmak için kendini hep meşgul tutuyor ama olmuyor hala aklı onda yani erkekler ağlıyor.
  5. acaba ilk defa ne zaman erkekler ağlamaz dedi biri? kim dedi? daha çok bir babanın oğluna söylemesi gibi. hatta savaşa giden bir babanın oğluna demesi gibi. hatta ve hatta tam kendisi ağlayacakken kendi kendisiyle konuşup yanlışlıkla dıştan söylemiş gibi. belki de aynaya bakıp erkekler ağlamaz demiştir. ya da bi aforizma uydurmak isterken aklına bu gelmiştir ve sonra kendinden utanıp adını saklamış ama diğer insanlara ismim duyulmasın deyip yaymıştır. her türlü itlik dönmüş olabilir. bilemiyorum.
  6. ciddi ciddi hala hakkında uzun uzun yazılan çizilen, şekil sözlerle-aman ne şekil- kendi düşüncesini süsleyen vasat altı insan muhabbetinin biricik konusu. aşırı arabesk, aynı zamanda cinsiyetçi.
  7. insandır, ağlar.
  8. ilkokul 5'teydi sanırım.
    'erkekler ağlamaz hocam' dediğimde, o naif kadın nasıl da kükreyerek 'duygusuz' demişti bana.

    sonradan öğreniyor insan.
    erkekler ağlar.
    ağladığı zaman tam ağlar.
    sadece belli etmemeye, gizlemeye, güçlü görünmeye çalışır.
    yalan