1. ciddi bir şeyden bahsedeceğim. hiç aglamam falan diyemem tabii ki ama bu konuda ciddi sıkıntılarım var. yılda toplasaniz bir yada maksimum iki kere aglayabiliyorum. daha fazla olmuyor. bazen çok doluyorum, ağlamak istiyorum ama olmuyor. nedeni ne bilmiyorum. belki gözyaşı bezleriyle yada hormonlarla falan alakalı bir şey olabilir. bunun sebebini bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim. harbiden ağlamak büyük nimet. insanı çok rahatlatabiliyor.
  2. ağlar.

    söyleyeceklerim bu kadar tşk.
  3. ağlar be, ama kendi kendineyken kendine ağlar.
  4. insan değil mi erkek cinsi? canlı değil mi? yanmıyor mu canı?
    o halde cevabı biliyorsunuz.
  5. toplumsal cinsiyet ayrımcılığı denilince aklımıza hep kadınlar geliyor. -yaşadığımız coğrafya, kültür, politikalar vs. sebebiyle okkanın altına daha çok kadınlar girdiği için.- bu da erkeğe uygulanan baskılardan, biçilen rollerden sadece biri.

    insan dediğin varlık her türlü duyguların yumağıdır yahu. ne demek ağlamaz. erkeklerin de bir hayatı olduğuna göre onlar için de mutluluk, hüzün, ölüm, doğum, aşk, ayrılık, üzüntü, başarı... tonla ağlamayı gerektirecek durumlar var. e göz pınarları da var. tutmayın kendinizi gençler.
  6. ağlamaz. ağlayarak kim neyi başarmış ?
  7. yine bir ayrımcılık , yine bir cinsiyetçilik.
    arkadaşlar insan ağlar.bunun erkeği kadını yoktur.
    gözü olan,göz yaşı olan , göz pınarı dolan herkes ağlar, ağlamalıdır da.

    not : bitiricem bu cinsiyetçi başlıkları bitiricem!!!!!!
  8. beyler malumunuz havalar soğudu, antifiriz koymayi unutmayin. yoksa gerçekten ağlarsiniz.
  9. erkek ağlaması mutsuzluktan değil de çaresizlikten, çıkımsızlıktan kaynaklanıyor gibi. geçtiğimiz bir ay boyunca çok ağladım sözlük. ama şimdi daha iyiyim.
  10. ağlar.

    ama gizli ağlar.

    bir de ağlamayı silah olarak kullanmaz eğer gerçek bir erkek ise.