1. başlığı görünce aklıma gelen kişi. yani muhtemelen bu başlıkta eski sevgiliden kasıt altı ay bilemedin bir iki sene önce terk edilmiş veya terk etmiş kişi ancak benim bahsedeceğim eski sevgili 12 yıl öncesinden.

    başlığı görünce ismini soyismini yazıp arattım popüler sosyal medya ağında. evlenmiş. bir kızı olmuş. bi tebessüm oluştu yüzümde. her ne olursa olsun insanların mutlu olmaları gerektiğini savunuyorum. çocukları ile resmini paylaşmış eşi ile de tabiki. herhangi bir olumsuz duygu hissetmedim küfür etmedim. zaten 12 sene öncesi abi ne hissedeceksin ki dediğinizi duyar gibiyim.

    ancak sıkı durun;

    resimlerindeki bir detay yüzümdeki tebessümü 32 diş seviyesine çıkardı. garip bir duygu kapladı içimi. neydi resimdeki detay? benim ona uzun yıllar önce aldığım ve üzerinde kendi el emeğimle bir kaç değişiklik yaptığım kolyeyi takıyordu hala. sosyal medya ağı profilinde ona yazdığım şiiri ünlü bir şairin adını kullanarak paylaşmış.

    insanlarda bıraktığınız izler kadar derin veya sığ olursunuz. işte yıllar sonra bu tabloya tanıklık etmek hem mutlu etti hem de üzdü. sevindirdi çünkü unutulmamak güzel bir duygu. üzdü çünkü terk eden bendim.
  2. dondurma gibi bence...
    ambalajına vuruluyorsun önce , renkler ve şekiller seni cezbediyor.
    içine bakiyorsun görünüşü süper, kokusu seni senden alan
    sonra tadina bakiyorsun daha önce tatmadığın en güzel seymis gibi geliyor , sana verdiği hisler tüm vücudun da yankılanıyor.
    derken zamanla sıkılı veriyorsun ,daha yarisindayken kenara koyuyorsun ve onu bırakıyorsun
    başka ambalajlara kayıyor gözün
    o orda eriyor eriyor ve tükeniyor .
    arkanı dönüp baktığında ise komple erimiş ve uçmuş oldugunu görüyorsun, gidiyor ve bu sefer o seni terk ediyor .
    geriye sadece onu koyduğun yerdeki izi ve belli belirsiz damağındaki tadı kalıyor.

    eski sevgilide az çok buna benziyor bence.
    hepsi ayni giriş, gelişme ve en nihayetinde sonuç
  3. acıyor dostlar. kalbim en derininden acıyor. daha atlatamadım tabi. olmuyordu uzun süredir, ne yapalım olmasındı. uzun bir süre nedensiz akıp gitti ilişki. sevgililik dursun arkadaşlık kalmayacaktı, ayrılmasaydık. boşuna daha çok üzülmek istemiyordum, her ne kadar dile getirsem de beni üzdüğünü; bana değer vermiyordu hissediyordum. insanın kendisini değersiz hissetmesi ne kadar yaralayıcı bilir misiniz? hele de benimle kurduğu onlarca hayali beynime kazıyıp gittikten sonra.. ayrılmak ikimizin de kararıydı. ama onu affetmiyorum. kendimi de. ayrılmayın.
  4. dun hangi kafadaydim bilmiyorum. bastirdigim duygular var. bir saat tek basima sokaklarda gezindikten sonra.
    "senle konusmayi ozledim" yazmisim whatsapptan. allahtan engellemis. yoksa batislardaydim.
    sms i tam atarken vazgectim. simdi de ne zaman beni kontrol icin engeli kaldirip bakacak, bakar mi diye dusunuyorum. bakmaz belkide, bakarsa yandik tanrim yandik.
  5. zorunluluklar sebebiyle ayrılmışsanız arayıp derdinizi anlatabileceğiniz, tavsiye isteyebileceğiniz veya sadece sıkıldığınız için konuşabileceğiniz insandır. iyidir bazen,

    ancak yine de şeytan görsün yüzünü dediklerimiz daha fazladır.
  6. öyleleri vardır ki 8 sene sonra karşınıza çıktığında ona ilk tutulduğunuz gün olan duyguları hissedersiniz. bu heycanla büyük geri dönüş planları hediyeleri yaparsınız ama o size sadece "beni şaşırttın, teşekkür ederim." der. sizde verilen cevaptan doyum almazsınız ve ne yapacağınızı bilmezsiniz ama onun iyi niyetine güvenip yolunuza bakmanın doğru olma ihtimaline doğru kaymanız gerektiğini anlamanız gerekir.
  7. sen de eski sevgili olduğuna göre yoksa...
  8. hala uzerine dusunuyorsaniz, bir anıdan fazlasiysa hala, eski sevgiliniz degildir o. henuz tabii.
    dag