1. öyleleri vardır ki 8 sene sonra karşınıza çıktığında ona ilk tutulduğunuz gün olan duyguları hissedersiniz. bu heycanla büyük geri dönüş planları hediyeleri yaparsınız ama o size sadece "beni şaşırttın, teşekkür ederim." der. sizde verilen cevaptan doyum almazsınız ve ne yapacağınızı bilmezsiniz ama onun iyi niyetine güvenip yolunuza bakmanın doğru olma ihtimaline doğru kaymanız gerektiğini anlamanız gerekir.
  2. şerefsiz olmasaydı eski olmazdı diyerek desteklediğim önerme.

    edit: ne tür bir durumla karşılaştığım hakkında en ufak bilgisi olmayanların şerefsiz bir eski sevgiliye şerefli dememi beklediğini göstermiştir. jesus cry.
  3. sen de eski sevgili olduğuna göre yoksa...
  4. eski sevgilisine şerefsiz diyebilen şerefli (!)lerin olduğunu gösteren başlık.

    daha siz mazinize sahip çıkamamışken geleceğinize kimin sahip çıkmasını diliyorsunuz ki ?
  5. bahsi geçen eski sevgililerin gözüyle bakarsak, doğru tespittir.

    bir zamanlar çok sevdiğin, her şeyi paylaştığın, sarılıp öptüğün insana şerefsiz demek şerefsizlere yakışır.

    benim de eski sevgililerim oldu, kavgamız gürültümüz de oldu, sinirlenip ağzımızı bozduğumuz da. birbirimizi çok da yıprattık ama hiçbirisine şerefsiz demedim, demem.

    sevgiline şerefsiz diyorsan sorunu kendinde ara. ya insanları hiç tanıma becerin yok bu yüzden büyük kazıklar yiyorsun ya da karşındaki insanın karakterine değil, güzelliğine/parasına bakıp kendini aldatıyorsun. sonra o da ağzına tükürünce gelip burada başlık açıyorsun.

    edit: başlık "eski sevgililerin şerefsiz olması" gibi bir şey olarak açılmıştı, mod buraya taşımış. yazdıklarım da biraz havada kaldı gibi.
  6. şaka makavgerçekten anlamsız başlık.belki şerefsiz sevgililerin terk etmesi daha uygun olabilirdi.

    not:eski kulagi kesik yeni yazar bu başlık önermiş.bence yanlış,biri eğer beni terk edecekse,ve ben bunu biliyorsam ondan önce ben terkederim..şerefsizlikse şerefsizlik olsun,boynuzlanmak da bir yere kadar.
    eşit:yorumu silen silene be.ben de sileyim o zaman.
  7. hala uzerine dusunuyorsaniz, bir anıdan fazlasiysa hala, eski sevgiliniz degildir o. henuz tabii.
    dag
  8. serefsiz degil ama cok fena vicdansizdir. 'beni sevdigine inanmiyorum' dedigi gunden beri 3 yil gecmis bulunmakla beraber, o yeni ruzgarlara yelken acmis, ben ise sahilde hala ayni gun batimini izlemekteyim. vicdansizdir. çok ağır vicdansiz. ama gonul seviyor iste...
  9. mutluluğa ve huzura ulaşmadan önceki son viraj gibi hissediyorum kendimi.

    her birini zamanında mutluluklarına sebep olmayı isteyecek kadar sevmiştim, sevmeye çalışmıştım. belki az da olsa bir payım vardır.

    mutlu olsunlar ki, mutsuzluğu hak edecek bir sebebim kalmasın.
    isk
  10. her sarhoşlukta bana haberinin geleceğini bilerek insanlara 'vanilla' diye ağlayan kişi..
    beraber yaşadığımız evde , benim uyuduğum yatakta , o kızla sevişendir ayrıca. yine de hayatında başarılar dileyip , tek bir konuda ah ettiğim sevgilidir.