1. genede bunu peşinen yapmazlar. sizde flörtöz bi tavır hissettiklerinde evli olduklarını vurgularlar. bu vurguyla sık karşılaşıyorsanız, kendinizi sorgulayın.
  2. evlilik bu toplumun olmazsa olmaz bir gerçekliği olduğu içindir. evlenmeyen kadına ya da erkeğe acınır genelde. saçma ama böyle.
    zahle
  3. tam niyeti kestiremeyebileceğin kadındır.
    insan gerçekten hayatını paylaştığı insandan , özellikle sevgili anlamında değil anne,arkadaş bu her kimse, bahseder. istemeden de bahsedersin. eğer samimi bir insansan ve gerçekten yakın olduğun insanın fikirlerini dinliyor, onunla paylaşımda bulunuyorsan başka insanlarla iletişiminde ondan da bahsedersin. tabi evliliği marifet sayan -özellikle kadın- çok fazla insan var. bunları da anlamak çok zor olmuyor zaten. hayatına bakın; neler başarmış ? tek başına neler yapabilmiş? bunlar çok çok az ise zaten erkenden yaptığı evliliğini vurgulayacak ve sık sık eşinden bahsedecektir. adeta hayata karşı skor almış gibi..
  4. çokta şey etmemek lazım vurgulamak hakkıdır bence. neden yaptığını bilemem bildiğim bir şey var ki evlenmiş bir kadın artık global olmuş vardır bir nedeni. cs go ranks
  5. -gelinlerin tatlı telaşı gibi abuk sabuk facebook gruplarını takip eder.
    -aşkımla yemek keyfi ,tiyatro keyfi ,sinema keyfi hatta açık havada piknik keyfine varana kadar her türlü keyfi yaşar ve bunu milletin gözüne sokar.
    -sürekli görümce yada elti gibi ilginç akraba misyonlarıyla itiş kakış ve çekememezlik içindedir ve bu akraba misyonlarını diğer dişi gönüldaşlarıyla sürekli kritik eder.
  6. 2 farklı şekilde analiz edilmesi gereken tutum.

    özellikle türkiye'de yaşanıyor ise bir çok kişi tarafından anlayışla karşılanabilecek davranıştır. kadın karşısındaki potansiyel sapığa arkasında onu koruyan biri olduğunu, kendisinin "oyun dışında" olduğunu anlatmak istemiştir. tabi bir erkek için karşısındaki kadının onu potansiyel tacizci/tecavüzcü olarak görmesi çok gurur kırıcı olabilir ama kadın için ipin ucunda olan gururu, duyguları falan değil direk hayatıdır. dolayısıyla türkiye'de yaşayan bir erkek maalesef bir kadınla "normal" iletişim kurabilmek için öncelikle onun güvenini kazanmak zorundadır.

    aynı tutuma sahip bir diğer kadın grubu var ki - bu grubun tıptaki teknik adı "kocişimle pazar günü kumanda kavgasııı <3" dır- bu kadınlar sadece özgüvenden yoksun, kocası/sevgilisi olmadan var olamayan kadınlardır. türkiye'de bir kadını bu mentaliteye sahip olduğu için tamamen suçlayamamakla beraber bu grup kadınlara "e sen git kocan gelsin madem" demekte herhangi bir beis görülmemelidir.
  7. kadinin, yeni tanistigi ve kocasini aldattigi partnerine' ilişki esnasinda vucudumda kalici bir iz birakma' demek isteyisi olabilir kimi zaman.
  8. anlayan icin cok anlamlidir. aslinda kadin bunu söyledigi erkege yürüyordur, alt metinden de bak ben sana yürüyorum aslinda ama evliyim , ne yapayim demektedir
  9. üçlü bir ilişkinin altını çiziyor olabilir.
  10. anlamsız vurgulama biçimi. karşındaki insana bakış açın bel altındaysa bunu sabaha kadar söylesen nafile asıl sorunun senin düşüncelerin. salt bir erkek durduk yere sen çalışıyorsun diye yürüme eylemine geçmez. dost olarak seninle konuşan bir erkek sana gene yürümez. sınırı ve çizgini koruduğun sürece.