1. makul bir iddiadir, gozunuzle gormediginiz seye inanmazsiniz, bence burada bu iddiayi ilk dillendiren kisi kendi guvenilirligini sorgulasin, milletin neden guvenmedigini degil, boyle bir durumun gercek oldugunu kabul etmedigimizde bu konuda bile trolleme yapilabilirliğinin sorgulanmasi gerekir, ayrica bu iddia seri kufurlemeden cok daha masumdur
  2. hakkında 76 tane girdi yapılmış ve tekinde bile ismi geçmiyor.vay efendim neymiş anısına saygıymış.medyada zaten dönmedi mi bu adamın ismi gazetelerde televizyonalarda yayınlanmadı mı? halbuki şehit olan birinin adının paylaşılması anısına hakaret sayısalsaydı eğer hiçbir televizyon gazete yayınlamaz 44 tane anonim şehidimiz var derdi.

    bunları düşününce insan trol olabilir mi diye düşünür.yani düşünmeyen de sıkıntı vardır zaten.son 3 yılda ahmet kural'ı da kaç kere öldürdüler böyle sosyal mecralarda sonra adam ölmedim ya la diye tivit attı da kanıtladı.yani efendim böyle şöyler olabiliyor ve insanların bunu düşünmesinde hiçbir yazıklar olacak durum yok.
  3. ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. huzur içinde yatsın.
  4. başta nick altı savaş var yine zannettim, önemseyip bakmadım. lale felan diyince siteden atıldı sandım. çok üzücü bir olay, allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.

    benim de ufak tefek atışmam olmuştu, ama 3 günlük dünya. kin tutmaya değmiyor. huzur içinde yatsın..
  5. her şeyden habersizce sabah girdim nickaltına.
    iletişimimiz olmadı hiç ama okurdum yazdıklarını, severdim uzaktan.

    "the good die young" derler ya...
    ama ölmemeliydi işte. ölmemeliydi. oradaki hiç kimse ölmeyi hak etmedi. katledilmeyi hak etmediler.

    ailesi, sevenleri ne haldeler kim bilir...
    daha yapacakları vardı. yazacağı kelimeleri vardı. o kadar da duyarlı biriydi ki... boğazım düğümleniyor düşündükçe.
    böylesi birine ölüm yakışmıyor.

    onu koruyamayan ve aslında ölümüne sebep olmuş olan devlet utansın.

    ruhun şâd olsun güzel insan.
  6. tüm sevenlerine baş sağlığı dilerim. zaten bu konuda başka da birşey yapmak gel(e)miyor elimizden... son olması dileğiyle.

    not: aileye elimden geldiğince yapılabilecek her türlü yardıma hazırım. bilgilendirmesi yeterlidir.
    ozumm
  7. kendisiyle hiç diyalogum olmadı arada yazdıklarını goruyorsun yani nasıl desem iyi veya kötü bir şey düşündüğüm bir yazar değildi.

    bugün kendisi hakkında çok fazla yorum girildigini gorunce baktım, ölmüş. gitmiş gencecik adam. ne bileyim dediğim gibi tanımam kendisini belki tanisam sevmezdim de ama ölüm haberini alınca mahalleden bir komşu ölmuş gibi hissettim. hani çok tanimazsin, belki yolda rastlarsin belki camdan bakarken elinde market posetleriyle evine gittiğini gordugun bir komşu vardır ya işte öyle bir komşuymus benim için. ani ölümü şoka soktu. üzüldüm. yok pahasına ölmesine içerledim.

    yazık. allah geride biraktiklarina sabır versin.
  8. bu hain saldırıda ölenlere üzülüyordum. sözlüğe girince bu acı haberi gördüm. sanki bir yakınımı kaybetmiş gibi hissettim. yazacak kelime bulamıyorum. rahmetli bunu yazmış(bkz: #166512) okurken gözyaşlarımı tutamadım. o rulet sırası bize gelecek bir dahaki patlamada belki bizler olmayacağız.
    kelimeler kifayetsiz kaldı abi yazamıyorum. başımız sağolsun.
  9. allah rahmet etsin. yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun.
  10. uzun zamandır girmediğim bu platforma, son olayların verdiği uykusuzluk sebebiyle, vakit geçirmek için bir göz atayım dedim. demez olaydım. iyice canım sıkıldı. anlaşıldı bu gece uyku yok bana.

    allah rahmet eylesin. başımız sağolsun.