1. fenerbahçeli kardeşlerime sesleniyorum buraya gelip saçmalayan embesilleri dikkate almayın. sevinelim abi finale çıktık bazı beyinsizler de kudursun.
  2. bu akşamki maçı izleyebilmek için sülaleyi birbirine kattım, babamla da kavga ettim. ablamın düğünü var bu hafta kim ne dese bana haklı onca iş var ama bu takım için herkesle kavga ettim. izledim de ne oldu? doğru dürüst pozisyon yok ve mağlubiyet var. lig tarihinde ilk kez ilk 3 haftayı galibiyetsiz geçmek var. kendimi keseceğim sinirden stresten. itiraf başlığı gibi oldu ama o kadar sinirliyim ki ekrana çöktürmekten kıracağım neredeyse. her şeye lanet edilecek bir akşam daha başladı işte.
    ae
  3. taraftarlarının, açıklanması zor bir şekilde takımına bağlılık beslediği, takımına aidiyet duygusunun en üst seviyede olduğu spor kulubü.
    (bkz: aşk)
  4. aziz başkan defolup gitmeden desteklemeyi düşünmediğim takım. başarılı olmuş olmamış çok önemli değil, takımı şikeye bulaştırdı, herkesin nefretini kazanmayı başardı. başarı yönüne geleceksek de görevi süresince en çok gs şampiyonluğu görmüş başkandır kendisi.

    gs'nin kadıköy'de kupa alacağı sırada ışıkların söndürülmesi gibi bir rezalet bile zihniyetini tarife yeter.
  5. fenerbahçe'yi şikeyle itham eden savcı yurtdışına kaçmıştır. ceza veren uefa başkanı şikenin tillahını yapmış ve yakalanmıştır şu an görevinin başında değildir. aziz yıldırım ne şikesi kardeşim memleket elden gidiyor demiştir. bu işin içinde cemaat var demiştir ve 1 yıl sonra paralel yapılanma olayları ortaya çıkmıştır. yaklaşık 3-4 gün önce ise sözde şikenin zaman gazetesi binasında kurgulandığı mahkemece tespit edilmiştir. şikesi avrupaca onanan fenerbahçe sadece polis tapelerine dayanılarak yargılanmıştır. o dönem fenerbahçe'nin 17 de 17 yapacağına inanmayanlar trabzonspor'un bu kadar başarılı olabileceğine inanmıştır.
    bütün bunlara ek olarak fenerbahçe 1-2 maç haricinde bütün maçlarında rakiplerine karşı güç bela kazanmıştır. fakat aynı rakipler trabzonspor'a karşı aynı performansı göstermemiştir.
    ayrıca bizi şikeyle itham eden sarı kırmızı renklere gönül vermiş taraftarlar da malatya'ya giden şahinleri,fenerbahçe- denizlispor şampiyonluk maçında 20:45'i bekleyin diyen adnan polat'ı açıklayamaz.
    hele hele cemal nalga olayına hiç girmiyorum. ancak kendilerine sorarsanız şikeye bulaşmamış klübüz derler.
    edit: o dönem türk mahkemelerine inanlar, fenerbahçe'nin suçsuz olduğu ortaya çıkınca inançlarını kaybetmişlerdir.
    rvp
  6. vatandaşı olmaktan gurur duyduğum oluşum.
    bbs
  7. az önce laboral lutxa'yı eleyerek bu sezon euroleague finalinde cska ile kapışmaya hak kazanmıştır. yoğun hakem muhalefetine rağmen alınan bu sonuç kutlanmaya değer.
  8. şu sıralar ülkemizde olan en güzel şeyi başardık. tebrikler hepimizin. salona gidenin, forma alanın, sloukas'ın, ekpe'nin vesely'nin en çok da obra reisin.
  9. var olduğunda geri kalan her şeyi anlamsızlaştırabilen yegane sevdamız. fener'in maçı var diyorsak, geri kalan her şeyi arka plana atıyoruz demektir. en zor günlerde bile hayata tutunabilme, hayattan keyif alabilme, yaşadığınızı hissettirebilme özelliklerine sahip doğal antidepresanımız.
    ae