1. vatandaşı olmaktan gurur duyduğum oluşum.
    bbs
  2. az önce laboral lutxa'yı eleyerek bu sezon euroleague finalinde cska ile kapışmaya hak kazanmıştır. yoğun hakem muhalefetine rağmen alınan bu sonuç kutlanmaya değer.
  3. şu sıralar ülkemizde olan en güzel şeyi başardık. tebrikler hepimizin. salona gidenin, forma alanın, sloukas'ın, ekpe'nin vesely'nin en çok da obra reisin.
  4. fenerbahçeli kardeşlerime sesleniyorum buraya gelip saçmalayan embesilleri dikkate almayın. sevinelim abi finale çıktık bazı beyinsizler de kudursun.
  5. bir galatasarayli olarak finalde basarilar diyorum. yavs*k ve ergenleri dikkate alip antipati beslemesek birbrimizin takimlarina daha guzel aslinda.

    tanim: turkiyenin 'guncel' en iyi spor kulubu.
  6. 15 mayıs pazar günü beşiktaş'a şampiyonluğu kaptıran ve cska karşısında eli titreyen basketbolculara sahip sk.

    her sene çabalayıp çabalayıp ikinciliğe razı olarak taraftarlarının yine göğsünü kabartmıştır.

    teşekkürler fenerbahçe.
  7. var olduğunda geri kalan her şeyi anlamsızlaştırabilen yegane sevdamız. fener'in maçı var diyorsak, geri kalan her şeyi arka plana atıyoruz demektir. en zor günlerde bile hayata tutunabilme, hayattan keyif alabilme, yaşadığınızı hissettirebilme özelliklerine sahip doğal antidepresanımız.
    ae
  8. hello kitty sponsorluğu hakkında dalga geçilmesini anlamadığım spor kulübü. futbolu ve kulüpleri erkeklere özel olmaktan çıkarıp genç kızlar ve kadınlar arasında da popüleritesinin artması için yapılmış başarılı ve mantıklı bir hamledir. sorun hello kitty'nin türkiyede estetikli çakma sarışınlarla tikilerle özdeşleşmiş bir marka olması yoksa gayet severim ben de o tipleri saymazsak.
    ayrıca bu yıla bok gibi sorumlusu tamamen ismail köybaşı tüm sıkıntı bu adamdaymış bize hayatı zehir eden futboldan soğutan yetenek fakiri fenerde ve adamlar 3 haftada 1 puan aldılar.
    wtf
  9. bu akşamki maçı izleyebilmek için sülaleyi birbirine kattım, babamla da kavga ettim. ablamın düğünü var bu hafta kim ne dese bana haklı onca iş var ama bu takım için herkesle kavga ettim. izledim de ne oldu? doğru dürüst pozisyon yok ve mağlubiyet var. lig tarihinde ilk kez ilk 3 haftayı galibiyetsiz geçmek var. kendimi keseceğim sinirden stresten. itiraf başlığı gibi oldu ama o kadar sinirliyim ki ekrana çöktürmekten kıracağım neredeyse. her şeye lanet edilecek bir akşam daha başladı işte.
    ae