1. balgam atmak. abi allahınızı severseniz yapmayın bunu ya üniversitede çok görüyorum bunlardan yapacaksanızda kuytu bi yerde yapın be abi.
    vrtl
  2. "erkeklik" (feodal bir öküze dönüşen, bu yönüyle şiddete meyyal, iletişimden yoksun olmasıyla konuşulmaya da müsait olmayan, tüm olanaklarını kompleksleriyle tıkayan, "üstün ırk" olduğunun iddiasıyla ömür tüketen bir tip olarak).
  3. evde oturmak. çalışmamak.
  4. taciz
    tecavüz
    kadına şiddet
    dede
  5. özellikle 90 ve sonrası doğumluların bir hayat görüşünün olmaması, günü kurtarmaya çalışmaları. çevreleri, ülkeleri, nasıl yönetilmesi gerektiği hakkında en ufak bir fikirlerinin olmaması ve kendilerini fikir üretmek için yormamaları. en kötüsü de düşünce yapısı böyle olan insanların(tamamı değil yanlış anlaşılmasın) yeni neslin şekillenmesinde önemli etkilerinin olacağı.
  6. geçen cuma günü satın aldığım beyaz kot
  7. karşısındaki insanı salak yerine koyma. nasıl olsa iyi niyetli,saf ve sesini de çıkarmıyor bak aptal, diye düşünerek her şeyi yutturmaya çalışmak. böylelikle itip kakmak. eyy böyle düşünen gerzekler; her şeyin farkında olmak var. karşıdan bakınca da sizin yarattığınız bu ahmaklık çok gülünesi oluyor doğrusu.
  8. insanın kendini övmesidir.senin övülecek bir niteliğin varsa insanlar zaten seni övecektir.senin kendi kendini övmenin iticiliği çok büyük.
  9. cinsiyet ayrımı baz alındığında daha çok sırıtan, insana ait iki cinsiyetten biri olan 'erkek' lerde ayrı bir kötü duran tavır, söz, jest, kültürel öge, hareket, üslup vb. vasıflar / nesneler / yaşam tarzları / tercihler ya da akla her ne geliyorsa odur.

    başlıca örnekler :

    -bir insanı ikaz edeceği anda beş parmağını havaya doğru vertical olarak birleştirmesi ve cümle sonundaki her yüklemde elini şeklini bozmaksızın öne doğru sallaması.

    -sokak hayvanlarına tekme, taş veya herhangi bir obje atmaya yeltenmesi

    -hoşuna giden, ona alımlı gelen bir kadını beğendiğini belli etme konusunda "incelik" sözcüğü yerine doğrudan 'yogi mode' versiyona geçmesi. (bkz: ayı yogi)

    -anahtarlık ile kulak kaşıma stratejileri. (bunun felsefesini ayrıca yapacağız)

    -yaşıtı genç kızlardan veya kadınlardan bahsederken isimlerini kullanmak yerine "garı, gız, manita" gibi tasvir tercihleri. hadi bu sonuncusu, en soft olanı olsun. fakat unutmayınız, dil düşüncedir.